email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αλμυρά μάφινς με γραβιέρα και κόκκινη πιπεριά

διαφήμιση

Αλμυρά μάφινς

Αλμυρά μάφινς με γραβιέρα και κόκκινη πιπεριά
Υλικά
250 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή ψιλοκομμένη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
230 γρ. γάλα
50 γρ. βούτυρο
1 αβγό
1 κ. γλ. πάπρικα
1/2 κ. γλ. μπαχάρι τριμμένο
1 1/2 κ. σ. θυμάρι
Εκτέλεση


Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Τοποθετήστε χάρτινες θήκες σε ένα ταψάκι για μάφινς.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό μπρίκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι, το θυμάρι, το μπαχάρι, την πάπρικα και την τριμμένη γραβιέρα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αβγό με το γάλα και το λιωμένο βούτυρο και ρίξτε το μείγμα σε εκείνο με το αλεύρι.
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες και ψήστε για περίπου 23 λεπτά.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Συνταγές - Γλυκά
Ομελέτα λαχανικών

Ομελέτα λαχανικών Υλικά: 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε