email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ανησυχία για αγέλη αδέσποτων σκύλων σε χωριό της Πιερίας

διαφήμιση

Ανησυχία για αγέλη αδέσποτων σκύλων σε χωριό της Πιερίας

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Σφενδάμης Πιερίας η ύπαρξη αγέλης αδέσποτων σκύλων στο χωριό.

Ορισμένοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν πεζοί, ιδίως τα βράδια, όποτε εντείνεται το αίσθημα ανασφάλειας. Κατά πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας οι Αρχές ενημερώθηκαν για αδέσποτο σκυλί που αποπειράθηκε να επιτεθεί σε άνθρωπο. Ενήμερος για την αγέλη αδέσποτων στη Σφενδάμη είναι και ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται» δηλώνει στο seleo.gr ο Αντιδήμαρχος Ακτών & Τουρισμού, Λάζαρος Προβατίδης προσθέτοντας ότι «κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι υπάρχει θέμα».

Κατηγορεί μερίδα κτηνοτρόφων του χωριού για «τεράστια ανευθυνότητα». «Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα. Τα σκυλιά τους γεννούν ανεξέλεγκτα. Έχω στείλει έγγραφο να στειρώσουν τα σκυλιά τους, να τα τσιπάρουν, όπως επιβάλλει η νομοθεσία αλλά δεν έδωσαν σημασία» σημειώνει γνωστοποιώντας ότι ετοιμάζεται να στείλει δεύτερο έγγραφο-τελεσίγραφο προς τους κτηνοτρόφους της Σφενδάμης.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη αγέλη, ο κ. Προβατίδης τονίζει ότι ο δήμος θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τουλάχιστον να «σπάσει».

Θ. Απότα

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Όχι κ.  Κουλκουδίνα…

Πολλές συζητήσεις έγιναν τον τελευταίο καιρό στην Πατρίδα μας για