email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αστ. Καρτσιώτης: Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου

διαφήμιση

Αστ. Καρτσιώτης: Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου

Ευχαριστήριο μήνυμα

Θέλω να ευχαριστήσω, τις δεκάδες των συνδημοτών μου και μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙ.ΝΑΛ. για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη των οργάνων, των συνέδρων και των συμβόλων του Κινήματος.

Η πάνδημη συμμετοχή τους απέδειξε για ακόμα μία φορά πως “Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου”, καθώς και την αναγνώριση που έχει η συνολική του προσφορά στον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.

Συγχαίρω, όλους όσους στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια και έθεσαν τους εαυτούς τους στην κρίση των μελών μας.

Συγχαίρω, τους εκλεγέντες εκπροσώπους για το 3ο Συνέδριο και τους εκλεγέντες στη Νομαρχιακή Επιτροπή και τις Συντονιστικές Γραμματείες των οργανώσεων.

Συγχαίρω, για το έργο τους, τους εθελοντές-μέλη των εφορευτικών επιτροπών που έφεραν σε πέρας μια άψογη εκλογική διαδικασία, κάνοντας την πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας!

Ευχαριστώ κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά, που με την στήριξη και την ψήφο τους με ανέδειξαν σύνεδρο και πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, μέλος στη Συντονιστική Γραμματεία Δίου-Ολύμπου.

Υπόσχομαι σε όλους σας να φανώ αντάξιος της χαράς και της τιμής που μου κάνατε, αλλά και της ευθύνης που μου αναθέσατε για να ανεβάσουμε και πάλι ψηλά τον ήλιο της ελπίδας, τον ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάνω από τον τόπο μας.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ Β. ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα