Παρουσίαση του βιβλίου της Άντζελας Γκερέκου «Γεύσεις & Μνήμες» στην Κατερίνη

Το βιβλιοπωλείο «Εκκλησιαστικός Φάρος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της Άντζελας Γκερέκου με τίτλο «Γεύσεις & Μνήμες – Από τριάντα Κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Κατερίνη.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, η συγγραφέας προσκαλεί το κοινό σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Κέρκυρα, μέσα από τις γεύσεις, τις οικογενειακές συνταγές, τις ρίζες και τις αναμνήσεις που συνδέουν τη γαστρονομία με την παράδοση και τη δύναμη της μνήμης.
Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης.
Μια ξεχωριστή βραδιά στην Κατερίνη, αφιερωμένη στην κερκυραϊκή παράδοση, τη γαστρονομία και τις ιστορίες που περνούν από γενιά σε γενιά.









