Ρεβιθοσαλάτα
Υλικά:
420 γρ. ρεβίθια βρασμένα
2 αβοκάντο ψιλοκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού κόλιανδρο ψιλοκομμένο
2 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/3 φλ. τσαγιού φέτα σε κύβους ή τριμμένη στο χέρι
Χυμό από 1 λάιμ
Αλάτι και μαύρο πιπέρι, για γεύση
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μπολ και προσθέστε το αβοκάντο, τον κόλιανδρο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη φέτα και το χυμό λάιμ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε προσεκτικά και καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε