ΥΛΙΚΑ:
Υλικά για τα κεφτεδάκια
1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
6 Φέτες φρυγανιές σε σκόνη
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι
1/2 Ματσάκι μαιντανό
Λίγα φυλλαράκια δυόσμο
1/2 κ.γ. σόδα φαγητού
Λίγο λάδι για να γλυστράει
Λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το φρικασέ
1 Κιλό πράσα (ζεματισμένα)
1/2 Κιλό σπανάκι (ζεματισμένα)
1/2 Κιλό σέσκουλα (ζεματισμένα)
1 Ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 Κρεμμύδι
1/2 Ματσάκι άνηθο
1/2 Ματσάκι μαιντανό
Λίγα φυλλαράκια δυόσμο
1 Ποτηράκι του κρασιού λάδι
4 Νεροπότηρα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το αυγολέμονο
2 Αβγά
Χυμό απο 2 λεμόνια
2 κ.σ. νερό