email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σεμνά και Ταπεινά

διαφήμιση

Από πρόσφατη δημοσίευση του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Μανώλα στον προσωπικό λογαριασμό του στο fb ενημερωθήκαμε για εργασίες που έγιναν σε Νηπιαγωγείο του Δήμου.

Συνολικό κόστος 250 ευρώ.

Screenshot 3 30

Θυμήθηκα μιά παλιότερη δημοσίευση του Δημάρχου για αρκετές δουλειές που έγιναν στο δημοτικό σχολείο Αλωνίων και είχαν κοστίσει 4.000 ευρώ

Screenshot 3 29

καθώς και μιά ακόμα δημοσίευση που αφορά πολλές δουλειές σε άλλα σχολικά κτήρια του Δήμου.

Screenshot 3 28

Σεμνά και ταπεινά, χωρίς φανφάρες, χωρίς φωτογραφίες του Δημάρχου και Αντιδημάρχων αλλά μόνο φωτογραφίες που δείχνουν τις δουλειές που γίνονται και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος, ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού προχωρά στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι σχολικές εγκαταστάσεις για αρκετά χρόνια.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας