email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Επιτυχημένο το Final four  Εφήβων στο ΔΑΚ Αιγινίου

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αιγινίου το Final four  Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ το διήμερο 1- 2

Απριλίου, με τον Ζαφειράκη Νάουσας να στέφεται πανάξια πρωταθλητής της περιόδου 2022-23, αφού επικράτησε στον τελικό της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς με σκόρ 

 62-51 και θα μας εκπροσωπήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

Στον μικρό τελικό ο Φίλιππος Βέροιας κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 85-53 και κατέκτησε την τρίτη θέση .

Το θέαμα των αγώνων ήταν υψηλό και κράτησε αμείωτο ενδιαφέρον των φιλάθλων που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου .

Από οργανωτικής πλευράς όλα ήσαν άψογα και αυτό συνετέλεσαν ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού, που φιλοξένησε το την ημιτελική και τελική φάση των Εφήβων η ΕΚΑΣΚΕΜ και ο

 ” οικοδεσπότης ” τοπικός “ΑΟΚ Αιγινιακός .

Παρευρέθηκαν από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Παραλυκίδης, που ήταν η ” ψυχή ” της διοργάνωσης και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Λάζαρος Προβατιδης .

Η Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας κ. Άννη Μάνη- Παπαδημητρίου, σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ηλία Λαζό

και άπαντες οι Διοικούντες του ΑΟΚ, που έκαναν τα πάντα ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και ν’ αγγίξουν την … τελειότητα .

 Ενώ ο  Σάκης Στυλιανίδης Γενικός αρχηγός του συλλόγου και ειδικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς και ο  Πρόεδρος κ. Βασίλης Λεωνίδης  είχαν το γενικό … πρόσταγμα .

Για μια ακόμα φορά το Αιγίνιο πήρε άριστα σε μια σπουδαία διοργάνωση, που πέτυχε τόσο από οργανωτικής όσο και από αγωνιστικής πλευράς .

Στην φωτό ο Προπονητής του ΑΟΚ Αιγινιακού κ. Χάρης Βουλκίδης με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Λεωνίδη παρακολουθούν τον μεγάλο τελικό του Final four .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ