email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αθανάσιος Κρομμύδας: Οκτώβριο αποφασίζουμε και για την ανάπτυξη και για τα έργα υποδομής του Δήμου μας.

διαφήμιση

Εάν δεν αποτελούν κριτήριο ψήφου, ειδικά στις δημοτικές εκλογές, τα έργα υποδομής, η κάλυψη των ελλειμμάτων η αποφυγή οικονομικής επιτήρησης η απρόσκοπτη σπατάλη προς όφελος λίγων και το σημαντικότερο τα αναπτυξιακά έργα που γίνονται και θα γίνουν ανα κοινότητα, τότε καλό είναι να δούμε τι διεκδικεί ο Δήμος μας.

Οι Δημότες μας χρειάζονται ξεκάθαρες κουβέντες για να τοποθετηθούν και να αναλάβει ο καθένας την ατομική ευθύνη που του αναλογεί και όλοι μαζί τη συλλογική για την συνέχεια αυτού του Δήμου, αυτού του τόπου. 

Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί, τι θέλουμε, να πάμε ένα βήμα μπροστά η να γυρίσουμε δέκα πίσω;

Καθαρές κουβέντες πάνω στις μείζονες παρεμβάσεις, ώστε να πάρει ξεκάθαρη θέση και η κοινωνία μας στις κάλπες του Οκτώβρη. Ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του απέναντι σε έναν Δήμο, απέναντι σε κάθε δημότη που δεν αντέχει άλλες διχόνοιες δεν αντέχει άλλων πόλεμο δεν αντέχει άλλη στείρα αντιπολίτευση για συμφέροντα μερικών συμφέροντα των λίγων.

Αγαπητοί συνδημότες δεν θα απαιτήσω από κανέναν σας σε προσωπικό επίπεδο να με ψηφίσει γιατί  δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός είμαι επαγγελματίας του μόχθου όπως όλοι σας.

 25 χρόνια τώρα έχω μάθει στην δουλειά μου ότι για να έχω δουλειά καθημερινά πρέπει να κάνω κάτι καλά, αυτό θέλω να κάνω και στον Δήμο μας, να έχω την δύναμη να προσφέρω! 

 Αυτό θέλω από όλους σας, αυτό κάνω εδώ και αρκετά χρόνια αφιερώνω πολλές ώρες από τον πολύτιμο ελεύθερο και όχι μόνο χρόνο μου, ανεξάρτητου Δημάρχου για το καλό του τόπου μου του χωριό μού.   Ζητάω την ευκαιρία να έχω την Δύναμη να προσφέρω για το σύνολο του Δήμο μας και με Δήμαρχο τίμιο τον οποίο πιστεύω ότι με σωστούς ανθρώπους δίπλα του και με την απόλυτη πλειοψηφία θα κάνει την ανατροπή στον τόπο μας, δεν θα μπορεί κανείς να τον σταματήσει και θα καταφέρει αυτή την τετραετία να ολοκληρώσει το όραμα του για τον τόπο μας..

Όταν θέλουν όλοι μαζί μπορούμε!!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 

Δήμου Πυδνας Κολινδρού

Αθανάσιος Κρομμύδας

Screenshot 20230828 210308 Gallery
Αθανάσιος Κρομμύδας: Οκτώβριο Αποφασίζουμε Και Για Την Ανάπτυξη Και Για Τα Έργα Υποδομής Του Δήμου Μας. 2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας