email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Γιώργος Μαλέσιος Παρέμεινε στον Αιγινιακό

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Όπως ήταν αναμενόμενο ο γκολκίπερ Γιώργος Μαλέσιος, που ήρθε πέρυσι τον Οκτώβρη στον Αιγινιακό, ανανέωσε την συνεργασία με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας και θα την βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της για επιστροφή της  στα εθνικά πρωταθλήματα .

Ο πανύψηλος πορτιέρε,  παλαιότερα έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου και είχε και μια ακόμα παρουσία στον Αιγινιακό της Β’ εθνικής κατηγορίας την σεζόν 2018-19 .

Ο 25χρόνος έμπειρος τερματοφύλακας συγκροτεί μια ισχυρή τριάδα γκολκιπέρς και ο τεχνικός Γιώργος Ντάμτσιος εναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη θωράκιση των γκόλ-πόστ της Αιγινιώτικης ομάδας .

Ο Μαλέσιος προπονήθηκε εντατικά όλη τη περίοδο της προετοιμασίας και είναι πανέτοιμος απ’ όλες τις πλευρές για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο .

Ο ίδιος δήλωσε μετά και την τυπική ανανέωση της παραμονής του στον Αιγινιακό : ” Ο λόγος της … συνέχειας μου στο Αιγίνιο είναι ένας και μοναδικός, να πάρουμε ότι χάσαμε πέρυσι στο τέλος, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία  .

Aiginiakos 2 1

Διαθέτουμε όλα τα φόντα φέτος να κατακτήσουμε τον τίτλο και είμαι αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε. 

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αιγινιακού για την εμπιστοσύνη τους και θα κάνω τα πάντα   προκειμένου να τους δικαιωσω” .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή  Γιώργο Μαλέσιο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες  .

Στις φωτό :

1 ) : Ο Γιώργος Μαλέσιος ( αριστερά), με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα, δίνουν τα χέρια μετά την επίτευξη της ανανέωσης της συνεργασία του .

2 ) : Ο Αιγινιακός όπως παρατάχθηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου ( 2 – 1 ), στο οποίο ο Γιώργος Μαλέσιος έπαιξε για  ενενήντα λεπτά .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ