email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τ. Παπαδόπουλος” Ο Παλαίμαχος που δεν Ξέχασε Πότε τον Αιγινιακό !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Τι και αν έπαιξε μόνο μια χρονιά στον Αιγινιακό της εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας την περίοδο 1978-79, πότε δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γιαυτόν και πάντοτε βρίσκεται κοντά του .

Ο λόγος για τον Τάκη Παπαδόπουλο από τα γειτονικά Τρίκαλα, έναν άνθρωπο πολυπράγμωνα με έντονη “ποδοσφαιρική προσωπικότητα”, αφού εκτός από ποδοσφαιριστής σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και Αιγινιακό – αλησμόνητο παραμένει στην μνήμη μας το “χρυσό” γκόλ, που πέτυχε στην εκπνοή του αγωνα με τον Αλμυρό -υπήρξε προπονητής μ’ επιτυχία σε σωματεία της ΕΠΣ Ημαθίας

 ( Αλεξάνδρεια,  Φίλιππο Μελίκης,  Τρίκαλα κ.α. ), και φυσικά παράγοντας ως Πρόεδρος, θα τον χρακτηρίζαμε “ισχυρό άνδρα”, κυρίως με δυναμική και πολύχρονη παρουσία τόσο στη ομάδα της γενέτειρας του, όσο και στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας και πάλι φέτος, δηλώνοντας παρών στην προσπαθεία ανασυγκρότησης της ομάδας,  για την επιστροφή της στα εθνικά

 πρωταθλήματα  .

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν αναφέραμε ότι η οικογένεια του Τ. Παπαδόπουλου προσφέρει πολλά στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο, αφού ο γυιός του Βασίλης ήταν μελος στο Διοικητικό Συμβούλιο της  ΕΠΣ Ημαθίας στον δε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων συμμετείχε στη Διοίκηση επί σειρά ετών με τεράστιο έργο .

Στην διαχρονική τους ενασχόληση με τα  Διοικητικά των Τρικάλων ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος σημείωσε  τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του με δύο θητείες στη Γ’ εθνική κατηγορία, συνολικά τέσσερα χρόνια, αν θυμάμαι καλά  .

Για να επιστρέψουμε στα περί … Αιγινιακού συναντήσαμε πρόσφατα στην καφετέρια του συλλόγου της εμποροπάνηγυρης Αιγινίου τον γνωστό και αξιόλογο παράγοντα και παράλληλα επιτυχημένο επιχειρηματία στην εστίαση περιοχή της Αλεξάνδρειας και όχι μόνο και αφού μας  ρώτησε αρκετά  για τον Αιγινιακό, αλληλοεύχηθηκαν μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Αιγινιώτικου συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα “άνοδο των ομάδων τους στη γ’ εθνική κατηγορία” .

Ο Τάκης Παπαδόπουλος τέλος όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο έδωσε στον μακροβιότερο παράγοντα του Αιγινιακού την οικονομικη του συνδρομή .

Αρχείο: Γιώργου Καρανικόλα 

1 ) : Ο Τάκης Παπαδόπουλος καθήμενος τρίτος απο τα  δεξιά με την ομάδα του Αιγινίου τη σεζόν 1978-79 .

2 ) : Η φωτό της έκδοσης δελτίου στον Αιγινιακό το καλοκαίρι του 1978 .

3) : και 4) : Π Τάκης Παπαδόπουλος

 ( αριστερά ), με τον αθλητικό ύστατη Γιώργο Καρανικόλα στο καφέ της ομάδας στην εμποροπάνηγυρη Αιγινίου .

Aiginiakos 1 6
Aiginiakos 2 6
Aiginiakos 3 3

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ