email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” στο πλαίσιο έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τη θεομηνία στη Θεσσαλία (φωτο-βίντεο)

διαφήμιση

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” , του υποψηφίου Δημάρχου Αναστασίου Μανώλα, του δήμου Πύδνας-Κολινδρού, στο πλαίσιο έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τη θεομηνία στη Θεσσαλία συμπατριώτες μας, μετέβησαν σήμερα 23/9/23 στο Βόλο, όπου παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας κας Ζέτας Μακρή, διένειμε ως ελάχιστη ένδειξη βοήθειας μια νταλίκα με εμφιαλωμένα νερά μισή στο Τρίκερι και την άλλη μισή μοιράστηκε παρουσία του Δημάρχου Μιχαήλ Μιτζηκος Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή και στα σχολεία της Αργαλαστής, και πληθώρα γραφικής ύλης για τα σχολεία στο Τρίκερι.

Καθώς επίσης μια παλέτα 160 τεμάχια των τεσσάρων λίτρων που θα διανεμηθούν από το Σωματείο Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας στον χωριά Μεταμόρφωση, Βλοχός, Κοσκινάς.

Το χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε από υποψηφίους του συνδυασμού <<Θέλουμε και Μπορούμε>>

Theloume Kai Mporoume 1
Theloume Kai Mporoume 2
Theloume Kai Mporoume 3
Theloume Kai Mporoume 4
Theloume Kai Mporoume 5
Theloume Kai Mporoume 6
Theloume Kai Mporoume 7
Theloume Kai Mporoume 8
Theloume Kai Mporoume 9
Theloume Kai Mporoume 10
Theloume Kai Mporoume 11
Theloume Kai Mporoume 12

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας