email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

“Χαμόγελα” στο Αιγίνιο

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησε ο φιλόδοξος φέτος Αιγινιακός εκτός έδρας επί της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 4-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής μέρας .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της και διατηρώντας την ευνοϊκή παράδοση, που έχει στο γήπεδο ” Θόδωρος Παπαδόπουλος” πήρε το τρίποντο, το οποίο αναμφίβολα θα δώσει ώθηση τόσο από βαθμολογικής, όσο και απο ψυχολογικής πλευράς , ενόψει της δύσκολης συνέχειας .

Ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος δήλωσε σχετικά : ” Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, που κατέβαλαν, σε όλο το ενηναντάλεπτο, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα με νεανικό ρόστερ .

Είχαμε τις απαραίτητες λύσεις και όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση η ομάδα μας αντέδρασε αποτελεσματικά και γύρισε το μάτς . 

Aiginiakos 2 7

Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου,με την Αναγέννηση Κολινδρού στο γήπεδο μας και θα πρέπει να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς της νίκης” .

Στο μεταξύ από αύριο Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία των κυανολεύκων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολινδρό και στη διάθεσή της Τεχνικής ηγεσίας τίθεται και ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, που είχε άδεια λόγω ότι προσφάτως ανέβηκε τα “σκαλιά της εκκλησίας”, με την εκλεκτή της καρδιάς του Χρυσούλα και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου .

Aiginiakos 3 4

Το Διοικητικό συμβούλιο,  το προπονητικό τίμ και οι συμπαίκτες του εύχονται βίον ανθόσπαρτον ! .

Στις φωτό :

1 ) :  Ο Αιγινιακός σε πρόσφατη εμφάνιση του .

2 ) : Ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας  Ραφαήλ Παρδάλης, που πέτυχε δύο γκόλ και συνέβαλε αποφασιστικά στην νίκη του Αιγινιακού .

3 ) : Από τους διακριθέντες του Αιγινιακού ο νεαρός αμυντικός Ιωακείμ Δαραής, που σκόραρε  στη Νέα ζωή και ήταν ο δημιουργός του τέταρτου γκολ των νικητών .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ