email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Συνεχίζει δυναμικά τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης

διαφήμιση

Στη Νέα Αγαθούπολη και τον Καταχά συνεχίσαμε με τις προγραμματισμένες ομιλίες παρουσίασης του σχεδίου μας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Όλο αυτό το διάστημα επισκεπτόμαστε κάθε γωνιά της Βόρειας Πιερίας, αφουγκραζόμαστε την απογοήτευση και διαπιστώνουμε τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Lagdaris 1 6

Προβλήματα υπάρχουν, υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν. Υπάρχουν, όμως, και στέρεες βάσεις, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την εμπειρία, την γνώση, την ισχυρή θέληση και την όρεξη να δρομολογήσουν λύσεις μέσα από ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, στοχευμένο και αποτελεσματικό.

Lagdaris 2 6

Κι αυτοί είναι οι άνθρωποι του Συνδυασμού μας. Είναι οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ένα μείγμα πείρας και νεανικού ενθουσιασμού που θα προσδώσει ξεχωριστή δυναμική στον τόπο μας.

Θέλω να ξέρετε πως σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα η κάθε χειραψία, η κάθε αγκαλιά και το κάθε χαμόγελο είναι η αστείρευτη πηγή ενέργειας που μας δίνει δύναμη.

Δύναμη για να ολοκληρώσουμε με όλους εσάς τη διαδρομή ως το τέλος, ως την κατάκτηση της νίκης.

Lagdaris 3 6
Lagdaris 4 6
Lagdaris 5 6

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας