email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού

διαφήμιση

Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του νίκη μακριά από το Σβορώνο μοιάζει ο ΓΑΣ ο οποίος ταξιδεύει το Σάββατο στη Φθιώτιδα για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Σταυρού (7/10 – 16:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ψυχολογία της ομάδας μας αναθάρρησε έπειτα από την πολύ μεγάλη νίκη στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση κόντρα στον Εορδαικό με 4-2, μία νίκη που ήρθε με επεισοδιακό τρόπο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Θεοδοσιάδη να δείχνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα όταν το ματς έδειχνε να στραβώνει και να χάνεται από τα χέρια του ΓΑΣ.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη φαρέτρα του για την αυριανή μάχη τους τραυματίες Σπύρο Μακράκη και Βασίλη Λαγδάρη, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή ο Κωστής Δεμηρτζόγλου που εξέτισε την τιμωρία λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Δημητρίου, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φυτόπουλος, , Χανδόλιας. 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ