email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ξεκούραστο τρίποντο για τον Αιγινιακό αύριο !

διαφήμιση

Ξεκούραστο τρίποντο για τον Αιγινιακό αύριο !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός χωρίς κόπο αύριο παίρνει τους τρείς βαθμούς της νίκης, αφού ο αντίπαλος του Άρης Κοκκινοπλιτών με έγγραφο του γνωστοποίησε στην διοργανώτρια αρχή ότι αδυνατεί να παρουσιαστεί και ν’ αγωνιστεί στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, κατά την 5η αγωνιστική μέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Πρίν λίγο η επιτροπή πρωτάθληματος της Ένωσης ειδοποίησε την ομαδα του Αιγινίου, για την εξέλιξη αυτή,  προκειμένου να μη ταλαιπωρηθούν άσκοπα η ίδια, οι Διαιτητές και οι Παρατηρητές .

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα, ώστε τα προπονητικό τίμ να “κατασκοπεύσει”,κάποιον εκ των διεκδικητών του τίτλου .

Οι προσπάθειες για την ανεύρεση ομάδας για φιλικό παιχνίδι δεν καρποφόρησαν, μιας και οι επιλογές ήταν ελάχιστες, αφού τα πρωταθλήματα, παρότι σε ορισμένους Δήμους ( όπως και στον δικό μας), διεξάγονται επαναληπτικες εκλογές συνεχίζονται κανονικά .

Στη φώτο ο Τεχνικός του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος, που ύστερα από την ματαίωση του αγώνα της ομαδας του με τον Αρη Κοκκινοπλιτών, θα δείκάποιο ενδιαφέρον ντέρμπι της αγωνιστικής .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ