email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στην Κατερίνη έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία ο Χάρης Δούκας

διαφήμιση

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε την Κατερίνη το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης και κατέγραψε μεγάλη συμμετοχή πολιτών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Δούκας παρουσίασε το όραμά του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και ανέλυσε τους βασικούς άξονες της υποψηφιότητάς του. Μεταξύ των θεμάτων που ανέπτυξε, ήταν και οι στρατηγικές για την ανάπτυξη του κόμματος και η ενίσχυση της σύνδεσής του με τη βάση, τονίζοντας τη σημασία της ακούρασης των τοπικών κοινωνιών.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κ. Δούκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παρευρισκομένους, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για τα τοπικά ζητήματα. Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας καθώς διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Χάρης Δούκας είναι γνωστός για την ακαδημαϊκή και πολιτική του σταδιοδρομία. Έχει διατελέσει καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ως δήμαρχος Αθηναίων από το 2024. Έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα της ενεργειακής πολιτικής και της αειφόρου ανάπτυξης.

Η αφοσίωση του κ. Δούκα στον τομέα της ενέργειας καταδεικνύεται και από τη θητεία του ως Γραμματέας Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ενώ έχει λάβει πολλαπλά βραβεία για το έργο του στον κλάδο αυτό.

Xaris Doukas 4
Xaris Doukas 1
Xaris Doukas 2
Xaris Doukas 3
Xaris Doukas 5
Xaris Doukas 6
Xaris Doukas 10
Xaris Doukas 7
Xaris Doukas 8
Xaris Doukas 9

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα