Σπιτικές μπάρες σοκολάτας
Υλικά:
4 φλ. τσαγιού καρύδα σε κομμάτια
1/2 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας
1/3 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
1 1/2 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας
1/3 φλ. τσαγιού κρέμα καρύδας
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αρχικά, βάζετε στο multi την τεμαχισμένη καρύδα, την κρέμα καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου και το αλάτι και χτυπάτε καλά.
Βήμα 2
Σε ένα ταψί στρώνετε ένα κομμάτι λαδόκολλας και ρίχνετε το μείγμα.
Βήμα 3
Το απλώνετε με μία σπάτουλα και το βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 4
Στο μεταξύ, προετοιμάστε το στρώμα σοκολάτας ανακατεύοντας τα δάκρυα σοκολάτας με την κρέμα καρύδας σε ένα μπολ. Τοποθετήστε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα της σοκολάτας πάνω από εκείνο της καρύδας, απλώστε ομοιόμορφα και πασπαλίστε με τριμμένη καρύδα.
Βήμα 6
Το αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα
Βήμα 7
Μόλις είναι έτοιμο, κόβετε τις μπάρες σε κομμάτια.