email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου: Απονομή τιμητικής πλακέτας προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών στον Χατζηγιάννη Περικλή 

διαφήμιση

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (1963-2023), η Γενική Συνέλευση επέλεξε και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, να απονείμει τιμητική πλακέτα προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών προς την Ένωση, σε έξι συνολικά μέλη της.

Ο Περικλής Χατζηγιάννης είναι ένα από τα τακτικά και συνεπή μέλη της ΕΣΕΤ με παρουσία μεγαλύτερη των 40 χρόνων στην Ένωση και με ενεργό ακόμη δημοσιογραφική παρουσία στην ελληνική περιφέρεια.

Η ΕΣΕΤ αναγνωρίζει και τιμά την εξαιρετική του δημοσιογραφική πορεία και ταυτόχρονα την συμμετοχή και την προσφορά του σε πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς  της Πιερίας.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στην πανηγυρική έναρξη του 53ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της ΕΣΕΤ την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, ώρα 19.00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Eset Timi Xatzigiannis Periklis 1

Προσωπικό ζήτημα δεν επέτρεψε τον Περικλή Χατζηγιάννη να παραστεί στην απονομή στην Τρίπολη. Συμμετείχε όμως διαδικτυακά στις εργασίες του Συνεδρίου.

Την επίδοση της τιμητικής πλακέτας ανέλαβαν τα μέλη του Δ.Σ., η Τάνια Δούλαλα, Ταμίας και ο Γιώργος Κουκουλιάτας μέλος του Δ.Σ.

Eset Timi Xatzigiannis Periklis 6
Eset Timi Xatzigiannis Periklis 3
Eset Timi Xatzigiannis Periklis 5
Eset Timi Xatzigiannis Periklis 2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Μαγική βραδιά με την Χαρά Βέρρα και τον Γιώργο Βελισσάρη στην Νέα Έφεσο

Σχετικά άρθρα