email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: Η Αποστολή Για Αμύνταιο !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Με πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα αναχωρεί μεθαύριο το μεσημέρι ο Αιγινιακός στο Νομό Φλώρινας, όπου στο γήπεδο του Αμυνταίου θ’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής μέρας των Περιφερειακών μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική κατηγορία .

Οι Αιγινιώτες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, υπό την επίβλεψη του Προπονητή κ. Λεωνίδα Μπίλη και του γυμναστή κ. Στέλιου Χαρπαντίδη και είναι πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη .

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο κ. Μπίλης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα .

Η αποστολή την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι θα γευματίσει σε ταβέρνα του Αιγινίου και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει με λεωφορείο για το Αμύνταιο .

Μετά το πέρας της απογευματινής σημερινής προπόνησης ο τεχνικός ηγέτης των κυανολεύκων ανακοίνωσε την 20αδα,  στην οποία μετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές : Κουγιουμτζόγλου, Κύρου, Γιαζιτζόγλου, Δαραής, Καρτσαμπάς Χ., Μπουρανής, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Χατζηδίμπας, Αμβραάμ, Παρδάλης, Σαββίδης, Κακατάτσιος, Ζώβληκας, Τσολακίδης Τοπαλίδης, Κόλα, Παππάς, Τασιώνας, Καρτσαμπάς Α.

Aiginiakos 1 5

Στις φωτό :

1) :  Ο Προπονητής του Αιγινιακού κ.  Λεμονιάς Μπίλης .

2) : Ο Αιγινιακός, όπως παρατάχθηκε στη τελευταία αναμέτρηση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12 (4 – 1) .

Aiginiakos 2 5

Ειδήσεις σε ετικέτες

Δεύτερη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Κατερίνης. Παιδικές χαρές - Δημοτικό Ραδιόφωνο

Σχετικά άρθρα