email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 5 -2

διαφήμιση

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αιγινιακός κέρδισε με άνεση την ΠΑΕ Ποντίων 2Ο12 Κατερίνης με 5 – 2, αποζημιώντας τους πολυπληθείς φίλους του .

Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με τους Αιγινιώτες να παίρνουν εύκολα το τρίποντο και να συνεχίζουν δυναμικά την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν, σύμφωνα με την αγωνιστική τους παρουσία να διευρύνουν κι άλλο την έκταση του σκόρ .

Το νεανικό συγκρότημα των Ποντίων, που ήταν αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε ελπίδες για ένα ευοίωνο μέλλον. 

Στο 5′ ο Σαββίδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Ραφαήλ Παρδάλη και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας χωρις δυσκολία με κοντινό πλασσέ άνοιξε το σκόρ .

Στο 37′ σούτ  βολίδα του Αποστολίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Ποντίων .

Στο 42′ ο Αποστολίδης εκτέλεσε εξαιρετικά κόρνερ και ο Βασίλης Χατζηδίμπας με δυνατό σούτ από ευνοϊκή θέση έγραψε το 2 -0 .

Στο 49′ ο Καζακλάρης με κεραυνοβόλο μακρινό σούτ μείωσε σε 2 – 1  και ξαναέβαλε τους φιλοξενούμενους στο μάτς, για πολύ λίγο .

Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας του Αιγινίου έτσι στο 59′ σε κόρνερ στο Αποστολίδη πετάχτηκε ο Παρδάλης και με ωραία κεφαλιά έκανε το 3 -1 .

Στο 64′ ο  ταλαντούχος Κώστας Τασιώνας με ψηλοκρεμαστό ευθύβολο σούτ, ύστερα από ασίστ του Αποστολίδη, που ήταν για τρίτη φορά  ο δημιουργός τέρματος “κρέμασε” τον αντιπαλο γκολκίπερ και πέτυχε το 4-1 .

Στο 75′ ο Καρτσαμπάς Χ. έδωσε μπαλλιά πάρε – βάλε στον Χατζηδίμπα, που αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα χρείστηκε δίς σκόρερ σημειώνοντας το

 5 -1 .

Στο 77′  ο Αδαμόπουλος Δ. με θαυμάσια προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 5-2 .

Διαιτητής ο κ. Μέγας και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Κουτσικανίδης και Κωτούλας . 

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός ( Λεωνίδας Μπίλης) 

Κύρου, Καρτσαμπάς Α. στο 60′ Τσολακίδης., Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς Χ., Κοσμίδης, Κόλα στο 70′ Δαραής, Αποστολίδης στο 70′ Τοπαλίδης, Σαββίδης στο 46′ Μπουρανής, Παρδάλης στο 60′ Τασιώνας, Χατζηδίμπας, Ζώβληκας .

ΠΑΕ Ποντίων 2Ο12 Κατερίνης ( Στέργιος Γιώτσας) Καρασαββίδης, Μουρατιδης, Γιώτσας, Κυλώνης,  Αδαμόπουλος Δ., Αδαμόπουλος  Β., Παπαδημητρίου, Κατσίμπουρας στο 55′ Μιχαλήτσος, Καζακλάρης, Σαφέτης, Χανδόλιας στο 68′ 

Φωτο από τον αγώνα : 

1) Ο Αιγινιακός 

2) Η ΠΑΕ Ποντίων 2Ο12 Κατερίνης 

3) Το Διαιτητικό τρίο και αρχηγοί των δύο ομάδων .

4) Ο Γιατρός αγώνα κ. Φώτης Χνόυδας, τον οποίο το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού τον ευχαριστεί για την αφιλοκερδή προσφορά των υπηρεσιών του .

Img 6B7A2636Bb0A85Dee191C7A6772Bc3Cb V
Img D2D5Cdd9F9D015Cbb6B7Fc58Ad9E5F3B V

Ειδήσεις σε ετικέτες

Δεύτερη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Κατερίνης. Παιδικές χαρές - Δημοτικό Ραδιόφωνο

Σχετικά άρθρα