email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σαν σήμερα: 17/2/2002 Πύδνα Κίτρους-Αιγινιακός 0-4!

διαφήμιση

Σαν σήμερα: 17/2/2002 Πύδνα Κίτρους-Αιγινιακός 0-4!

Του Γιώργου Καρανικόλα
Μια μεγάλη νίκη με σκόρ 4-0 πέτυχε ο Αιγινιακός μέσα στο Κίτρος επί της τοπικής Πυδνας, ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2002.
Η ομαδα του Αιγινίου στο τέλος της σεζόν 2001-02 κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την άνοδο της στη Δ’ εθνική κατηγορία, ύστερα από μια εξαιρετική πορεία κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος .
Αξέχαστος παραμένει στους φιλάθλους ο 3ος τελικός με τον Εθνικό Κατερίνης, στον οποίο ο Αιγινιακός κέρδισε με 3 – 0 και πανυγήρισε την κατάκτηση του τιτλου .
Προπονητής στους Αιγινιώτες ήταν ο παλιός άσσος του Αιγινιακού, Πιερικού και Κοζάνης Σωτήρης Χατζηγιοβανάκης, που για δεύτερη φορά ανέβασε την ομάδα μας στην ψηλότερη κατηγορία .
Επιστρέφουμε στο σημερινό μας άρθρο, όπου διαπιστώνουμε ότι στη σύνθεση της Πύδνας, ανάμεσα στους παίκτες της συγκαταλέγονται ο σημερινός Βουλευτής Πιερίας με το κόμμα της Νίκης κ. Κομνηνός Δελβερούδης και ο παλιός Δήμαρχος του Δήμου Πύδνας και αργότερα του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης .
Ακόμα έπαιζαν τότε οι σημερινοί Προπονητές Στέφανος Ταβουκτσής (ΑΕ Περίστασης), Σωτήρης Ζιώγας (ΑΕ Καρίτσας) και Γιώργος Τερζής .
Ενώ με μεγάλη λύπη στην αντίστοιχη 18αδα της Αιγινιώτικης ομάδας βλέπουμε ότι δύο ποδοσφαιριστές της ο Κώστας Σερδάρης και ο Νίκος Γιαμαλής, εδώ και αρκετά χρόνια δεν βρίσκονται στη ζωή .
Τέλος με τα χρώματα του Αιγινιακού
αγωνιζόταν μεταξύ των άλλων ικανών ποδοσφαιριστών, που συγκροτούσαν το γεροδεμένο και αξιόλογο ρόστερ οι Κατερινιώτες άσσοι Τριαντάφυλλος Καραβίδας, Σπύρος Μαυροματίδης και Χάρης Καλαμπαλίκης, που βοήθησαν τα μέγιστα στην προσπάθεια της επανόδου σε εθνικό πρωτάθλημα .
Αρχείο Γιώργου Καρανικόλα :
Το φύλλο αγώνα του συγκεκριμένου αγώνα της περιόδου 2001-02 .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Δεύτερη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Κατερίνης. Παιδικές χαρές - Δημοτικό Ραδιόφωνο

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Έκκληση Αιγινιακού !

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού απευθύνει έκκληση πρός τους φιλάθλους