email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τεκταινόμενα του Δήμου μας, Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Πύδνας
διαφήμιση

Τεκταινόμενα του Δήμου

Τελευταία ο Στρατηγός όπως τον αποκαλούν από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δίχνει ότι διαθέτει το οπλοστάσιο του, για μια σειρά σοβαρών λόγων κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος στο Δήμο μας που δεν αντέδρασαν οι πολιτικάντηδες! Παρά μόνο βγήκαν να ρίξουν λάσπη για ακόμη μία φορά αυτοί που τα 24800€ το είχαν μόνιμα στο καρνέ τον αναθέσεων του Δήμου μας άλλωστε γιαυτό και ο Δήμος μας ήταν ελλειμματικός στον προϋπολογισμό του τα τελευταία χρόνια! Βγήκαν να αναδείξουν για ακόμη μία φορά οπως μάθαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ένα έργο το οποίο από ότι μάθαμε η κυρία εποπτεία δαπάνη και μελέτη είναι από το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη μελέτη ούτε έχει δημοπρατηθεί! Κάποια (fake) προπαγανδιστικά δημοσιεύματα έγραψαν ότι το έργο δεν θα είναι πλήρης και ότι ο Δήμαρχος δεν κάνει καλά την δουλειά του γιαυτό όλοι η αναστάτωση για το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Ακούσαμε την απάντηση του Δημάρχου και ήταν σαφής! Είμαστε σε επικοινωνία με το υπουργείο και ότι μας ζητήθηκε σε στοιχεία για τις προδιαγραφές της μελέτης σε ότι αφορά τον Δήμο μας και τις ανάγκες τους τα δώσαμε στο υπουργείο που είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, το υπουργείο μας ενημέρωσε θα μπορούν να αρδευτούν 65.000.000 κυβικά νερό ανά έτος, προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο δυνατό για τον Δήμο μας, άλλωστε δεν έχει ξεκινήσει κάτι ακόμα όσο αφορά την μελέτη, επίσης είπε, δεν υπάρχει έως τώρα πρόγραμμα που δεν έχει τρέξει και δεν έχει εκμεταλλευτεί ο Δήμος.. Τελικά η ιστορία δείχνει πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον Δήμο μας . Αυτοί που είναι έτοιμοι να προασπίσουν την ενημέρωση και τα δικαιώματά των δημοτών και ένα άλλο είδος που ανεμίζει σημαίες μπας και κρύψει στη σκιά τους όλες τις βρωμιές και την κακόδιαχείριση των προηγούμενων ετών.

φαίνεται πως με την παραπληροφόρηση τους να μπορούν και κρύβουν κάτω από το παχύ χαλί τους την πραγματικότητα! Στην κοινωνία μας όμως και στη συνείδηση των απλών βιοπαλαιστών του Δήμου, δεν θα βρουν οι « κύριοι » χαλί που από κάτω να μπορούν να κρύψουν το χάλι τους.

Βγήκαν και οι υποψήφιοι πολιτικάντηδες που μυρίζονται καμμένη σάρκα και ορμούν σαν τα όρνια να φάνε να καταδικάσουν και να προπηλακίσουν τον δήμαρχο, πολιτικάντηδες; που ξαφνικά έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και επιδιώκουν μια θέση (βόλεμα) μέσα στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού καλύπτοντας τα προσωπικά οφέλη.. Τι λέτε βρέ υποκριτές…. Πόσοι από σας βγήκατε να καταδικάσετε τα χρήματα που εμφανίστηκαν με έγραφα οτι σπατάλησαν οι προηγούμενοι.

Ποιοι από σας αντέδρασαν; Ποιοι από σας στρέψατε το βλέμμα με ειλικρίνεια στο χειμαζόμενο λαό του Δήμου και τι κάνατε? Μήπως πήρατε ποτέ μέτρα εις βάρος της τσέπης σας ? Αλλάξατε τον τρόπο ζωής σας βοηθώντας λίγο με κάθε τρόπο ως δημότες του τόπο σας? Ξέχασα η χλιδή και η καλοπέραση που επιδιώκεται η σας αρέσει είναι ωραία….. Σας έχω σιχαθεί, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Δήμου.

Πού θα πάει όμως, κάποια στιγμή που δεν θα αργήσει, θα έρθει η πραγματική Δημοκρατία ξανά και η αλήθεια θα επικρατήσει!! Όσο λυσσάτε να με χαρίζετε με το ζόρι μέσα στον πολιτικό/ αυτοδιοικητικό βόθρο σας, τόσο θα βγαίνω καθαρός και θα αναδεικνύω ως δημότης και μόνο τα στραβά τούτου του ευλογημένου αλλά πολλά πονεμένου αυτού τόπου τα τελευταία χρόνια.

Μετά τιμής και σεβασμού, σε όλους τους δημότες που που ασχολούνται με τα κοινά του τόπου μας και είναι ίδια θέση με εμένα να μας κακολογούν, και παρόλα αυτά εξακολουθούν να παλεύουν, να διαδίδουν την αλήθεια και να αντιμετωπίζουν με θάρρος και τόλμη τους απανταχού ξερόλες και τους παγκόσμια πολιτικοδίαιτους σαλτιμπάγκους..

Ο Δήμος μας και το σύστημα που δημιούργησαν αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζει απο την μια μέρα στην άλλη με έναν συνεχή πόλεμο και έναν Δήμαρχο μη αυτοδύναμο! Ένα να σκεφτούμε όλοι ότι ένας προς έναν από Δήμαρχο έως Αντιδημάρχους που παλεύουν με τα θηρία δεν έχουν προσωπικό όφελος να ασχολούνται για το καλό του τόπου μας γιατί όλοι τούς είναι αξιέπαινοι δημότες τακτοποιημένοι οικονομικά και επαγγελματικά!! Ο δήμαρχος μας ο κ Αναστάσιος Μανώλας όπως τον γνώρισα τα τελευταία χρόνια με την ασχολία μου στα τοπικά του Αιγινίου είναι ένας Αληθινός Έλλην! Παράδειγμα Ήθους, Αρετής και Ανδρείας.

Κι όσο θα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, πάντα θα υπάρχει Ελπίδα για Φως. Αυτή την ποιότητα προσπαθούν να εξαφανίσουν “κάποιοι”. Όμως εμείς γνωρίζουμε αυτή την φράση που δονεί το σύμπαν “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει…” και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα τους ανάβει το φως, διαλύοντας τα σκοτάδια, όσους κι αν υβρίσουν, όσους και αν εξαφανίσουν.

Ένας θα χάνεται, εκατό θα φωτίζονται! Έτσι. Γιατί ο Θεός έχει χιούμορ!!

Αθανάσιος Κρομμύδας Δημότης και Αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κοινότητας Αιγινίου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Μαγική βραδιά με την Χαρά Βέρρα και τον Γιώργο Βελισσάρη στην Νέα Έφεσο

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Έναρξη του Κολυμβητηρίου Κολινδρού για την κολυμβητική περίοδο 2024-Ανακοίνωση για τη λειτουργία των μαθημάτων – Έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφής παιδιών για την Κολυμβητική σεζόν 2024.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κολινδρού πρόκειται να  λειτουργήσει για την κολυμβητική