email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: Παρέμεινε ο Γιώργος Ντάμτσιος

διαφήμιση

Αιγινιακός: Παρέμεινε ο Γιώργος Ντάμτσιος

Του Γιώργου Καρανικόλα
Και με … ” Βούλα ” ο Γιώργος Ντάμτσιος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Αιγινιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο . Ο πετυχημένος Ημαθιώτης τεχνικός χθές βράδυ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συμφώνησε σ’ όλα με το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια . Η ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών από την πρώτη στιγμή που , υφίσταται συνέβαλε αποφασιστικά στην επίτευξη της συμφωνίας .
Οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις της Αιγινιώτικης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας , είναι ο κύριος λόγος ότι ξεκίνησε νωρίς ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός ενόψει της σεζόν 2022-23 . Άμεσα θα γίνει η συγκρότηση του ρόστερ , προκειμένου στην έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα να είναι έτοιμη και ικανή για μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα . Από αύριο αρχίζουν οι επαφές με τους παίκτες της περσινής περιόδου , ώστε να ο βασικός κορμός να παραμείνει . Και ανάλογα να προχωρήσουν οι άνθρωποι των Κυανολεύκων σε ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις .
26 ΙΟΥΛΊΟΥ Η ΈΝΑΡΞΗ

Αιγινιακός 1
Αιγινιακός: Παρέμεινε Ο Γιώργος Ντάμτσιος 2

Στις φωτό ο Γιώργος Ντάμτσιος, ( αριστερά ) , με τον Ταμία του συλλόγου Νίκο Μούμο .
Την Τρίτη 26 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για τη καινούργια χρονιά , αυτό αποφασίστηκε χθές . Οι προπονήσεις θα γίνουν στο ΔΑΚ Αιγινίου , αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νεαποκτηθέντες περάσουν ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ .
Ο Γιώργος Ντάμτσιος μετά την επίσημη πλεον παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού δήλωσε : ” Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρονιά που πέρασε , η ομάδα λειτούργησε σχεδόν ως σωματείο Γ’ εθνικής κατηγορίας . Τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’κατηγορίας Πιερίας που , θέσαμε από την περίοδο 2020-21 και δεν ολοκληρώθηκε λόγω πανδημίας ,τον πετύχαμε πιστεύω δίκαια . Η άνοδος ήταν απόρροια συλλογικής προσπάθειας , βοήθησαν όλοι . Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της . Και πεποίθηση μου είναι ότι και του χρόνου θα συνεχίσουμε την δυναμική προσπάθεια μας ώστε να φέρουμε τον Αιγινιακό εκεί που του αρμόζει ” . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που υπερέβαλαν εαυτούς και τα έδωσαν όλα προκειμένου να υλοποιήσουμε τον σκοπό μας . Τέλος εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο φίλαθλο κοινό του Αιγινιακού που δεν μας εγκατέλειψε ποτέ .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ