email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ανεπίτρεπτη επίθεση Αντιδημάρχου σε Πρόεδρο Κοινότητας

διαφήμιση

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στη Βόρεια Πιερία.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού της 18-6-2024 από το δήμαρχο κ. Κομπατσιάρη (https://odigos-pierias.gr/den-me-fonaxan-k-kompatsiari-monos-moy-irtha/), μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καταχά κ. Ακριτίδης, ένας κατά κοινή ομολογία επιτυχημένος Πρόεδρος που είναι σε δεύτερη θητεία, κατά την πάγια τακτική του να ενημερώνει τους συντοπίτες του, κοινοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα ερωτήματα που υπέβαλε κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου στις 18-6-2024, σχετικά με την υδροδότηση της Κοινότητάς του (https://www.facebook.com/100004087392016/posts/pfbid03GRt826UzhmrpQ44yepnSLGjTLzWtiPLF5fH5UZYaGMKpiEBLLHhWQVVKzYAg8JZl/).

Στιγμιότυπο Οθόνης 2024 06 21 180245

Με σχόλιο που έγραψε στην παραπάνω δημοσίευση ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιμτσιούδας, τελείως αναίτια επιτέθηκε στον κ. Ακριτίδη γράφοντάς του ότι «δεν συνεργάζεται με τη διοίκηση του δήμου» και ότι «προτιμά να έχει άριστη σχέση με τον τέως και να ακολουθεί τον δρόμο που τον οδήγησε (εννοεί τον τέως Δήμαρχο) στην αντιπολίτευση και την απαξίωση».

Δεν καταλαβαίνουμε πως αντιλαμβάνεται ο κ. Τσιμτσιούδας τη Δημοκρατία. Μήπως πιστεύει ότι ο κ. Ακριτίδης πρέπει να υπογράψει «Δήλωση Μετάνοιας» επειδή εκλέχτηκε με το Συνδυασμό «Θέλουμε και Μπορούμε» του κ. Μανώλα;

Αν δεν το ξέρει ο κ. Τσιμτσιούδας τον υπενθυμίζουμε εμείς που παρακολουθούμε όσα γίνονται στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού εδώ και αρκετά χρόνια, ότι ο κ. Μανώλας πολλές φορές κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας είχε δεχτεί αρκετές επιθέσεις από Προέδρους Κοινοτήτων αλλά ουδέποτε ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος Αντιδήμαρχος επιτέθηκε σε Πρόεδρο Κοινότητας.

Με παρέμβασή του ο τέως Δήμαρχος κ. Μανώλας (εδώ) απάντησε σχετικά με την «απαξίωση».

Στιγμιότυπο Οθόνης 2024 06 21 180332

Καλά θα κάνει ο κ. Αντιδήμαρχος να είναι περισσότερο ψύχραιμος.

Του υπενθυμίζουμε ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα.

Οι δημότες εκλέγουν όχι μόνο τη Δημοτική Αρχή αλλά και τους Προέδρους Κοινοτήτων. Όλοι πρέπει να σέβονται και να τιμούν το θεσμικό τους ρόλο αλλά και το ρόλο των άλλων εκλεχθέντων. Είτε τους αρέσει είτε όχι. Αυτό θα πει Δημοκρατία.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Τα αδέσποτα της Κατερίνης απέκτησαν και ενημερωτική …Ιστοσελίδα!
Σύγχρονο λεωφορείο μεταφοράς ΑμεΑ παρέδωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Σχετικά άρθρα