email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μήνυμα Προέδρου του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

διαφήμιση

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, αλλά και ως σκεπτόμενου ατόμου, τιμώ την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στηρίζω τον διαχρονικό αγώνα τους για την επίτευξη της πραγματικής ισότητας.
Σήμερα, 8 Μαρτίου, θυμόμαστε αλλά και διδασκόμαστε από τους ιστορικούς αγώνες του γυναικείου κινήματος, τις κατακτήσεις αλλά και τις μεγάλες θυσίες που χρειάστηκαν και συνεχίζονται έως τις μέρες μας, με τις γυναίκες να εξακολουθούν να βιώνουν την ανισότητα και δυστυχώς την βία.

8 Martiou Hmera Tis Gynaikas


Είμαι στο πλευρό κάθε γυναίκας, ειδικά των πιο ευάλωτων που αγωνίζονται καθημερινά να σταθούν όρθιες στα πόδια τους, να δημιουργήσουν, αλλά και να ξεπεράσουν στερεότυπα. Τις στηρίζουμε ώστε να πάψουν να φοβούνται και να διεκδικήσουν τον απόλυτο σεβασμό όλων μας.
Οφείλουμε να μαχόμαστε για τις μητέρες μας, τις κόρες μας, τις αδερφές μας, τις συντρόφους μας, τις φίλες μας, τις συναδέλφους μας, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς
Καμία κοινωνία δεν μπορεί να λέγεται πολιτισμένη και προοδευτική, όταν υποβαθμίζει τον ρόλο της γυναίκας.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Δημούσης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών
του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης
Web Site: www.espepal.com
Email: [email protected][email protected]

%Ce%A0%Ce%B1%Ce%B3%Ce%Ba%Cf%8C%Cf%83%Ce%Bc%Ce%B9%Ce%B1 %Ce%97%Ce%Bc%Ce%Ad%Cf%81%Ce%B1 %Ce%93%Cf%85%Ce%Bd%Ce%B1%Ce%Af%Ce%Ba%Ce%B1%Cf%82

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Διάφορα
Το OXI του ΄40

από την 1η  Ποιητική Συλλογή   ¨υποχρέωση τιμής¨ –  2013 του