email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του Πιερικού για την πρεμιέρα

διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Πιερικού, για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας. Μετά το χαλάρωμα στα βοηθητικά του Α΄ΔΑΚ, ο Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωσε τους 23 που απαρτίζουν την αποστολή. Τρείς από αυτούς θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η αποστολή του αγώνα:

Αλεξιάδης, Καραγκιολίδης, Τζήμας, Μπενίσκος, Μακρής, Κανταρτζής, Κρυεμάδι, Κυβελίδης, Αποστολόπουλος, Γκατσολάρι, Ντόσης, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Ιντζόγλου, Τοπαλίδης, Δεμηρτζόγλου, FLORENTIN BOUOLI, Tουλίκας, Μηλιώτης, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος και Χαρτσιάς

Ανακοίνωση για δημοσιογράφους-φωτογράφους

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός, θέλει να ενημερώσει πως σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, για το εντός έδρας παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Αλμωπό Αριδαίας, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο, ημερήσιες δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο από την είσοδο, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, θα πρέπει να θερμομετρηθούν, να κάνουν χρήση σε όλους τους χώρους, της προστατευτικής μάσκας, να επιβεβαιώσουν/συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σε ειδική φόρμα και να συμπληρώσουν το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Football League». 

Οι δημοσιογράφοι θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ ο χώρος των κλειστών δημοσιογραφικών θεωρείων, προβλέπεται κατά σειρά προτεραιότητας, μόνο για τα άτομα του τηλεοπτικού σταθμού, που καλύπτει την μετάδοση, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν μηχανήματα μετάδοσης,  για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν, κινητό τηλέφωνο για την μετάδοση και σε κανέναν άλλο.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (η πρόσβαση τους περιορίζεται, μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά, απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Η Αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που επιθυμούν να λάβουν δηλώσεις απο τον προπονητή και τους παίκτες, που θα επιλεγούν απο το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός, μπορούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο email: [email protected] και να εξυπηρετηθούν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Τέλος, το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός, ενημερώνει πως οι συνθέσεις των δυο ομάδων, θα αναρτηθούν σε κατάσταση και σε περίοπτη θέση, έξω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Α΄ΔΑΚ.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ