email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Καλλιθεακός – Αιγινιακός 0 – 3

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

ΚΑΛΛΙ(Η)ΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !

Ο Αιγινιακός με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη ( πέτυχε όλα τα γκόλ ), επιβλήθηκε άνετα στο γήπεδο της Καλλιθέας του τοπικού Καλλιθεακού με σκόρ 3 – 0 .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου μετά από ένα άσφαιρο Α’ ημίχρονο, όπου παίχθηκε κακό πόδοσφαιρο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ανασυντάχθηκε και ήταν παραγωγική αντιδρώντας  αποτελεσματικά τόσο στον δυνατό άνεμο, που έπνεε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όσο και στην σθεναρή αντίσταση του Καλλιθεακού στο πρώτο μισό του μάτς .

Ο αγώνας έγινε σ’ ένα βαρύ τερέν από την προηγηθείσα πρωινή βροχή, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο μονομάχων, πάντως η ομάδα της Βόρειας Πιερίας επικράτησε δίκαια και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Στο 28” αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σκέντος των γηπεδούχων και ο Αιγινιακός απέκτησε σημαντικό αριθμητικό πλεονέκτημα .

Στο 64′ Ο Ραφαήλ Παρδάλης με εξαιρετικό σούτ “κρέμασε” τον γκολκίπερ Γκεβρέκη λύνοντας τον “γόρδιο δεσμό”, για τους Αιγινιώτες .

Στο 70′ ο Καρτσαμπάς έκανε θαυμάσια σέντρα και ο 16χρόνος Κώστας Τασιώνας, που ακολούθησε φάση από κοντά

 έγραψε το 0- 2 .

Στο 83′ ο Καρτσαμπάς και πάλι ήταν εκ νέου  δημιουργός, βρήκε ολομόναχο τον Παρδάλη, που εύκολα διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3 .

Διαιτητής ο κ. Παραδεισόπουλος και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Σταφίδας και Σκαμπαρδώνης .

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) : 

Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς,  Κακατάτσιος στο 71′ Εμμανουηλίδης, Δαραής, Κοσμίδης, Κόλα στο 82′ ο Μπουντάνι, Αβραάμ στο 57′ Τασιώνας, Τσολακίδης στο 57′ Μπουρανής Παρδάλης,  Καπετάνος, Χατζηδίμπας στο 82′ Ορφανίδης .

Καλλιθεακός ( Μίμης  Μπενίσκος ) :

Γκεβρέκης, Μπαλαούρας, Σαμαλής, Σκέντος, Ζύμερι, Νούσκας στο 35′ Νταμπώσης, Μάρκου στο 73′ Ορλόγλου,  Καμπερίδης στο 73′ Τουλίκας, Παπαδόπουλος,  Αμβροσιάδης στο 73′ Κουρτέσης .

Στη φώτο οι δύο σκόρερς του Αιγινιακού Κώστας Τασιώνας και Ραφαήλ Παρδάλης 

( δύο γκόλ ) .

Aiginiakos 1
Aiginiakos 2
Aiginiakos 3

Το προπονητικό τίμ του Αιγινιακού από δεξιά Γιώργος Ντάμτσιος,  Διονύσης Γρηγορόπουλος και Στέλιος Χαρπαντίδης,  παρακολουθούν με αγωνία το παιχνίδι της ομάδας του Αιγινίου στην Καλλιθέα 

3 ) : Ο παρατηρητής αγώνα κ. Δ. Ατματζίδης ( δεξιά )  με τον επίσης παρατηρητή της ΕΠΣ Πιερίας κ. Κώστα Καρακασίδη .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ