email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης είναι Αναγέννηση Καρίτσας! Φωτο-ντοκουμέντο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης είναι Αναγέννηση Καρίτσας! Φωτο-ντοκουμέντο
διαφήμιση

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Ο δημοσιογράφος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Νίκος Αγγελίδης, με συναπτά έτη αγώνων, εντός κι εκτός δημοσιογραφίας, δηλώνει οπαδός της Αναγέννησης Καρίτσας! Iδού και το αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο!

Λίγο μετά την ποδοσφαιρική βόμβα της αποχώρησης των δύο κορυφαίων στελεχών της ΑΕ Καρίτσας, Κώστα Κουτρούπα & Στέργιου Στάθη, από τη διοίκηση της ομάδας, σ’ ένα απρόσμενο τέλος εποχής (σ.σ. αρχή μίας άλλης;), ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, γνωστός, εκτός των άλλων, για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, επιλέγει να… δημοσιοποιήσει την αγάπη του για την ΑΕ Καρίτσας κι άλλες… 455 ομάδες κιτρινόμαυρης απόχρωσης με τρία γράμματα (Α.Ε.Κ.) τουλάχιστον ως επωνυμία καρδιάς!

Τόσες, άλλωστε, Α.Ε.Κ. από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνονται στον συλλεκτικό τόμο-εγκυκλοπαίδεια «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», που έχει συγγράψει κι έχει φτάσει αισίως στην 5η έκδοση (σ.σ. Νικόλα, ευχόμαστε να τα εκατοστήσει), μετά από 10 χρόνια αδιάλειπτης έρευνας, παρακαλώ! Μη βιαστείτε να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι απευθύνεται μόνο σε όσες και όσους αγαπούν την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την ιστορία της Α.Ε.Κ. και θέλουν να εμβαθύνουν στην ιστορική της συνέχεια ανά τον κόσμο, είτε είναι οπαδοί και φίλαθλοί της είτε όχι, θα νιώσουν το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, στην ερασιτεχνική του διάσταση, όπως αυτή που λατρεύουμε να αναδεικνύουμε ανά την Ελλάδα.

Μήπως, τελικά, εκεί στην ΑΕ Καρίτσας χρειάζεται να το σκεφτείτε καλύτερα; Eμείς (και ο Νίκος Αγγελίδης), πάντως, την προσπάθειά μας την κάναμε!

Ειδήσεις σε ετικέτες

Δεύτερη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Κατερίνης. Παιδικές χαρές - Δημοτικό Ραδιόφωνο

Σχετικά άρθρα