email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Πιερικός: Ραντεβού με την ιστορία μας…

διαφήμιση

Πιερικός

Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα
Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες και φίλοι μου…
Αρκετά χρόνια η λατρευτή ομάδα μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να τον δοξάζουμε και να τον χαιρόμαστε, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του. Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 15:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης έχει κλείσει ραντεβού με την ιστορία του, στο παιχνίδι αυτό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου όπου οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να φτάσουν στον μεγάλο στόχο όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να μας κρατήσει ζωντανούς. Στο πρότελευταίο παιχνίδι στην Κατερίνη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου πέραν της ψυχής και της μαχητικότητας των μελανόλευκων ποδοσφαιριστών μας, υπάρχει και μια ακόμη τεράστια δύναμη για να φτάσουν στο ποθούμενο αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μας και αυτή η δύναμη είστε όλοι εσείς, εμείς, αυτοί, εκείνοι, εγώ, εσύ, αυτός, εκείνος, ο άλλος, ο κόσμος της ομάδας, της πόλης, του νομού. Όλοι να βρεθούμε στο στάδιο αρωγοί και συμπαραστάτες δίπλα στους πρωταγωνιστές του αγώνα, δίπλα στους αγαπημένους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές μας, στο πλευρό του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης στη μεγάλη αυτή προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Την Μεγάλη Τετάρτη ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις θα πρέπει κάθε Πιεριέας φίλαθλος να βρεθεί στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και να γίνει ο 12ος ποδοσφαιριστής, εμψυχώνοντας την ομάδα της καρδιάς μας και δίνοντας παλμό στις εξέδρες.
Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών τη δεδομένη στιγμή, αλλά και το μεγάλο φορτίο που αναλαμβάνει ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση, ήρθε η στιγμή να δείξουμε όλοι εμείς ότι έχουμε συνείδηση και δεν θα αφήσουμε την ομάδα μας, αυτά τα νέα παιδιά, τώρα που μας έχουν ανάγκη να πορευτούνε μόνα τους.
Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος προκειμένου να φθάσουμε στον πολυπόθητο στόχο, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πόλης μας.
Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Γνωρίζοντας τον κόσμο μας θέλω να πιστεύω ότι σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα αφεθεί να βαδίσει μόνος του το δύσκολο δρόμο, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση όλων ημών των ανθρώπων του μόχθου και του φιλότιμου. Εμπρός λοιπόν ας του δείξουμε το δρόμο. Η διοίκηση και η δημοτική αρχή με υπερπροσπάθεια έκανε και κάνει συνεχώς σημαντικά βήματα ανάδειξης της ομάδας πανελλαδικά σ΄ όλους τους τομείς.
Η επιτυχία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα είναι επιτυχία όλου του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Όλοι μαζί εμείς, εσείς, αυτοί, εκείνοι τα πετύχαμε. Δεν μας τα χάρισε κανείς…. φίλοι μου.
ΝΑΙ, αυτός είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας…61 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ένα όνομα, μία ομάδα, μια πόλη, που δεν τελειώνει ποτέ!
Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Συλλυπητήριο

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια