email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Κορονοϊός: Στο “κόκκινο” για μια ακόμη εβδομάδα ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού

διαφήμιση

Για μια ακόμη εβδομάδα θα παραμείνει στο κόκκινο ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστ. & Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε: “Παραμένουν κόκκινες η Κεφαλονιά, η Ηλεία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, η Θάσος, η Αγιά, ο δήμος Πύδνας Κολινδρού, η Ζίτσα, το Ναύπλιο, η Τανάγρα”.

Στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού ισχύουν αναλυτικά τα παρακάτω μέτρα:

Aπαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 18:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί
Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ.
H λειτουργία των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, καθώς και των Γυμνασίων πραγματοποιείται δια ζώσης, ενώ στα Λύκεια ισχύει η τηλεκπαίδευση.
-Παράλληλα, η πραγματοποίηση λειτουργιών στις εκκλησίες θα πραγματοποιείται με ανώτατο όριο πιστών τα 9 άτομα και συγκεκριμένα έναν πιστό ανά 25 τ.μ.

Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά τις Κυριακές.
Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται οριζόντια σε όλη την Επικράτεια είναι τα εξής:

Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

24ωρος περιορισμός κυκλοφορίας με χρήση SMS στο 13033 μόνο για έξι (6) λόγους

Απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων

Απαγόρευση ιδιωτικών συναθροίσεων

Εργασία με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό (εκ περιτροπής, τηλεργασία) σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Τηλε-εκπαίδευση σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Ανοιχτά τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία και όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής σε όλες τις βαθμίδες (εξαιρούνται οι δήμοι Χαλκιδέων, Πατρέων, Αγίου Νικολάου της Π.Ε Λασιθίου)

Λειτουργία Ανώτατων Δικαστηρίων και Ειδικών Δικαστηρίων (εξαιρούνται οι δήμοι Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου της Π.Ε Λασιθίου)

πηγη

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας