email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ωχ, κι άλλη …παράλυση ύστερα από εμβολιασμό στην Κατερίνη;!

διαφήμιση

Θυμάστε που στις 5/3 γράφαμε για παράλυση υπαλλήλου τού Νοσοκομείου μετά από το δεύτερο εμβόλιο που έκανε; Ε, είναι ακόμη σε παράλυση. Και συνεχίζουν να το κρύβουνε!

https://odigos-pierias.gr/genika/topika/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-2%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b5-%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84/

Γράφαμε επίσης και για δύο ηλικιωμένα άτομα που μετά τον εμβολιασμό νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ. Και τι απέγιναν αυτά τα δύο άτομα;

Ποιος ξέρει; https://stalagmaties.blogspot.com/2021/03/2-2.html Τώρα φαίνεται ότι έχουμε και ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ παράλυσης το οποίο οι αρμόδιοι το κρύβουνε ως μυστικό επτασφράγιστο, φοβούμενοι μήπως τυχόν και μαθευτεί. Ωστόσο, τι φοβούνται οι αρμόδιοι αν τυχόν μαθευτεί ένα τέτοιο συμβάν;

Επιπλέον, υπάρχει και ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ που αφορά συγγενικό πρόσωπο δημότη τής πόλης, πρόσωπο το οποίο ζει σε άλλον νομό.

Τι συνέβη;

Μετά τον εμβολιασμό που έκανε, το πρόσωπο αυτό αντιμετωπίζει παραλυτικά προβλήματα και παραμένει στο κρεβάτι τού πόνου εδώ και κάποιο διάστημα, βιώνοντας άσχημη εμπειρία. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ (ΔΕΚ.2020) ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ωστόσο, για όλα αυτά τα προβλήματα καθώς και για άλλα, υπήρχαν προειδοποιήσεις από το 2020, γι’ αυτό και είχα κάνει και μια σχετική ανάρτηση στο χρονολόγιό μου, στο Facebook, και κατέγραφα τις παρενέργειες αυτών των νέου τύπου εμβολίων που κατασκευάστηκαν σε τόσο σύντομο χρόνο.

Πρόκειται για εμβόλια mRNA που ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ από τους αρμόδιους οργανισμούς Υγείας αλλά απλώς πήραν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ώστε να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή, σε περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων υγείας. Αλλά εάν αρμόδιοι κρύβουν περιπτώσεις ατόμων τα οποία έχουν υποστεί σοβαρές παρενέργειες, τότε: Κοινωνία & αρμόδιοι οργανισμοί Υγείας μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι …όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Ως προς τις παρενέργειες, δημοσίευση έκανα για 2η φορά στις 5/3/2021 με αφορμή το περιστατικό παράλυσης υπαλλήλου τού Νοσοκομείου Κατερίνης.

https://stalagmaties.blogspot.com/2021/03/2-2.html

Η ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ. Για την εξουσιοδότηση Έκτακτης Ανάγκης και για τους προβληματισμούς εντός τής Ιατρικής Κοινότητας ως προς τα νέου τύπου εμβόλια mRNA, κυρίως όμως για παρενέργειες αυτών των εμβολίων, μπορεί κάποιος να διαβάσει τον πρόλογο της Μελέτης ομάδας Ιατρών υπό την επίβλεψη και συντονισμό τού Καθηγητή τής Ιατρικής Παν/μίου Θεσ/νίκης, ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ. https://stalagmaties.blogspot.com/2021/03/covid-19_13.htmlΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣΑΣΠΑΣΙΑ ΜΙΧΕΛΗ – ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ.

Επίσης, αυστηρές προειδοποιήσεις για τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο γίνονται οι εμβολιασμοί, είχε αναφέρει η Ειδική Παθολόγος αλλά και Ειδική Καρδιολόγος, ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΙΧΕΛΗ – ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ, ερευνήτρια αλλά και συγγραφέας βιβλίου με τίτλο «Κορωνοϊοί. Ερπητοϊοί. Οξεία νόσος. Μακροχρόνιες συνέπειες».

Μάλιστα, είχε γράψει και μια ανοιχτή επιστολή που απευθύνονταν προς τον Υπουργό Υγείας αλλά και προς τους ιατρούς οι οποίοι θα αναλάμβαναν τους εμβολιασμούς, ώστε όχι μόνο να μην πεθάνουν οι άνθρωποι και να μην έχουν αρνητικές συνέπειες.

Τώρα η κ. Μπουλταδάκη δικαιώνεται, εκ των υστέρων. https://stalagmaties.blogspot.com/2020/12/blog-post_30.html ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; Υπάρχουν και κάποιοι Ιατροί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι παρενέργειες δυνατόν να αναμένονται και τους επόμενους μήνες σε άτομα που έκαναν ή κάνουν τώρα εμβολιασμούς.

Δεν γνωρίζω εάν μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί (σοβαρές παρενέργειες ή θάνατοι). Πάντως, ΔΕΝ θα ήθελα ποτέ να συμβεί. Ανατριχιάζω στην ιδέα ότι θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν σοβαρές παρενέργειες ή θάνατοι, τους επόμενους μήνες ή τα επόμενα χρόνια, σε φιλικά ή συγγενικά μας πρόσωπα αλλά και ευρύτερα σε άλλα πρόσωπα της κοινωνίας, που αποφάσισαν και επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο.

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΑΝΤΟΥ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;

Στο μεταξύ, όπως πληροφορήθηκα, κάποιοι Ιατροί λένε σε εμβολιασμένους ότι θα πρέπει σε έξι μήνες να κάνουν τρίτη δόση εμβολιασμού και θα ακολουθήσει και άλλη δόση κλπ., (το εμβόλιο, τους λένε, έχει διάρκεια μόνο έξι μηνών) και βεβαίως τους προτρέπουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, διότι, τους λένε, συνεχίζουν να είναι ευπρόσβλητοι στον ιό παρά τα εμβόλια που κάνουν…

Επίσης, τώρα τελευταία, υπάρχουν δημοσιεύματα αλλά και βίντεο, σύμφωνα με τα οποία, εμβολιασμένοι γίνονται θετικοί στον ιό, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το ποσοστό των θετικών στον ιό, σε ολόκληρη τη Χώρα.

Τι συμβαίνει; Πάντως, στη Μελέτη τής ομάδας Ιατρών υπό την επίβλεψη και συντονισμό τού Καθηγητή Πανεπιστημίου τής Ιατρικής, ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, γίνεται εκεί κάποια ενδιαφέρουσα αναφορά, που καλό θα ήταν να διαβαστεί με προσοχή.

https://stalagmaties.blogspot.com/2021/03/covid-19_13.html

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα