email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης στο olympusmera.gr. (Βίντεο)

διαφήμιση

Τρεις ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του τουρισμού

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν μέχρι και σήμερα για τους ξενοδόχους της Πιερίας και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα. Τρεις μόλις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, της δεύτερης στην COVID εποχή, μέχρι και την τελευταία στιγμή αναμένονται κανονιστικές διατάξεις που θα ρυθμίζουν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και το άνοιγμα των συνόρων από τους Ευζώνους που αποτελούν την κύρια χερσαία είσοδο τουριστών για την Πιερία και τους όμορους νομούς.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης μιλά στο olympusmera.gr για τις δυσκολίες που υπάρχουν, το «ιδιαίτερο» μέτρο των PCR test σε παιδιά άνω των 5 ετών, τις γειτονικές αγορές άλλων χωρών από τις οποίες «κινδυνεύει» η περιοχή μας, το πράσινο πιστοποιητικό, το χαμηλό ποσοστό ξενοδοχείων που λειτουργούν στην Πιερία και βέβαια την πολυπόθητη «κανονικότητα» που δεν αναμένεται πριν τις 15 Ιουνίου φέτος.

Αυτά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα, στον Γιάννη Παπαζαχαρία,  ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας:

πηγή: olympusmera.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα