email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Βαθιά οδύνη μας προκαλεί η απώλεια του Νίκου Αργυριάδη

διαφήμιση

Βαθιά οδύνη μας προκαλεί η απώλεια του συντρόφου, αγωνιστή, επιστήμονα Νίκου Αργυριάδη, καθώς έχασε την μάχη από την επάρατη νόσο.

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1960 και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του ΑΠΘ το 1978. Απέκτησα τον τίτλο του Μαιευτήρα Γυναικολόγου το 1993 από την Β ’Παν/κη Μ/Γ κλινική του ΑΠΘ, όπου εργάστηκε ως επιστημoνικός συνεργάτης μέχρι το 2000. Διδάκτορας της Ιατρικής του ΑΠΘ το 2000. Από το 1993 εργάστηκε ως μαιευτήρας-γυναικολόγος στο ιδιωτικό του ιατρείο στις Σέρρες. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε γεν. γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών όπου εκλεγόταν για επάλληλες θητείες.

Διετέλεσε μέλος της ΚΝΕ, του ΚΚΕ, του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοοδευτική Συμμαχία στον οποίο αποτέλεσε μέλος της Ν.Ε.Σερρών ,υπεύθυνος της θεματικής Υγείας. Ασχολήθηκε με το προσφυγικό ζήτημα και την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων. Διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σερρών και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών εκπροσωπώντας τον Συνασπισμό για μια τετραετία Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ το 1996 και του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2015 και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη ‘’Κοιτάμε Μπροστά’’ τον Μάιο του 2019.

Ο Νίκος υπήρξε πολύ αγαπητός ως γιατρός στις Σέρρες και ξεχώριζε για την ευγένεια, το ήθος του, την ανθρωπιά και εντιμότητα. Τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του».

Χρήστος Γιαννούλης

Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά»

Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα