email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Νέα βόμβα από τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού

διαφήμιση

Νέα βόμβα

Αλήθειες και ψέματα…
Σε πρόσφατη δημοσίευσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως του δήμου μας -μεταξύ άλλων- έγραψε ότι το 2019 παρέδωσε “ταμείο με 650.000 €“.
Από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, κάθε αντικειμενικός κριτής βγάζει τα συμπεράσματά του…
Η 1η φωτογραφία είναι από το βιβλίο με τα οικονομικά στοιχεία που είχε παραδώσει στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο η λογιστική εταιρεία που υποστήριζε το δήμο, ενώ στη 2η εικονίζεται η ειδοποίηση που είχε σταλεί από το δήμο και καλούσε τους εκθέτες της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου 2019 να καταθέσουν το σύνολο του οφειλομενου τέλους το αργότερο έως 09-8-2019. Δηλαδή, στα 381.408,66 € που ήταν το ΑΛΗΘΙΝΟ υπόλοιπο ταμείου στις 31-8-2019, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ και τα ΕΣΟΔΑ της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου 2019 (Τα έσοδα κάθε Εμποροπανήγυρης είναι άνω των 250.000 €).
Όπως γίνεται αντιληπτό, η διοίκηση Λαγδάρη ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ τα ΕΣΟΔΑ της Εμποροπανήγυρης, η οποία πραγματοποιήθηκε με διοίκηση Μανώλα. Επιπλέον η διοίκηση Μανώλα έπρεπε να πληρώσει όλα τα ΕΞΟΔΑ, αφού η Εμποροπανήγυρη έγινε τον Σεπτέμβριο 2019.
Στη διάθεση κάθε συνδημότη όλα τα έγγραφα στοιχεία που αποδεικνύουν τις αλήθειες και τα ψέματα…
(Υ.Γ. : Αυτά, προς το παρόν…)

Αυτά έγραψε στο Προφίλ του ο Δήμαρχος …..και έπεται και συνέχεια από τι αφήνει να εννοηθεί…

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας