email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Aιγινιακός : Άρχισε ο σχεδιασμός – Μένει ο Γιώργος Ντάμτσιος !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα

Συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθές στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου”  Γιάννης Παραλυκίδης ” . 

 Στα   θέματα της  ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν , κυριάρχησε αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Ντάμτσιο στο πάγκο της ομάδας για τη νέα χρονιά . Είναι θέμα τυπικό πλέον την προσεχή Τρίτη όπου , θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών που αναμφίβολα είναι εκατέρωθεν ευχαριστημένες να οριστικοποιηθεί η συμφωνία .

Στη συνέχεια Ο Διοικούντες ανάλωσαν το Δ.Σ.  αναφερόμενοι στην ενδυνάμωση του ρόστερ  για το Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ  όπου , θ’ αγωνίζεται ως γνωστόν η ομάδα του Αιγινίου . Και συζήτησαν για μεταγραφές και ανανεώσεις του υπάρχοντος υλικού .

Άμεσες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του Γιώργου Ντάμτσιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου .

Ο ΝΊΚΟΣ ΠΑΠΠΆΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌΣ ΗΓΈΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΊΑ

Με ομόφωνη απόφαση ο Νίκος Παππάς εκτός των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα επωμισθεί και το

 ”  βάρος ” να τρέξει την Ακαδημία του Αιγινιακού , επανδρώνοντας την σημαντικά με τη εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει .

Μετά τα επινίκεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Πιερίας , Οι άνθρωποι των 

 ” κυανόλευκων ”  έπιασαν νωρίς –  νωρίς δουλειά , προκειμένου ο Αιγινιακός στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης μας να παρουσιαστεί πανέτοιμος .

Τέλος πραγματοποιήθηκε από τον ταμία Νίκο Μούμο ο Οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2021-22 , συνοπτικά . Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν υπάρχει καμμία εκκρεμότητα σ’ αυτό το κομμάτι , γεγονός που αποδεικνύει την εύρυθμη λειτουργία του Αιγινιακού .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ