email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Πικραμένος παραιτήθηκε ο Ευ.Κήπου, αφήνοντας υπονοούμενα και αιχμές. (Φώτο – Βίντεο όλη η ομιλία)

διαφήμιση

Πικραμένος παραιτήθηκε ο Ευ.Κήπου

ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΙΧΜΕΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ., ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Επικαλούμενος προβλήματα προσωπικά, οικογενειακά και υγείας, παραιτήθηκε απόψε (Δευτέρα 10/7/2022) ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης Κατερίνης, «Εκκίνηση», Ευάγγελος Κήπου, ο οποίος, ωστόσο, άφησε αιχμές εναντίον τού Δημάρχου αλλά και εναντίον τού Δημοτικού Συμβουλίου. Η παραίτησή του έγινε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.
Συγκεκριμένα, όπως είπε, «πολλοί από εδώ (από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης) με πικράνανε». Και λίγο αργότερα τόνισε: «Φεύγω πικραμένος από τη σύνθεση της πλειοψηφίας αλλά και από την αντιπολίτευση».
Λίγο νωρίτερα άφησε υπονοούμενα, καθώς, όπως είπε, λέγεται μεταξύ των δημοτών ότι στον Δ.Κατερίνης υπάρχουν καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν. Και σημείωσε ότι κυκλοφορούν μεταξύ των πολιτών συζητήσεις που σχετίζονται με έλλειψη διαφάνειας, κυκλοφορούν σε στόματα δημοτών λέξεις όπως «ταριφάκιας», αφήνοντας ευθέως να υπονοηθεί ότι οι πολίτες μιλούν για μαύρο χρήμα. Γι’ αυτό, όπως τόνισε, «καλά είναι να τα εξαλείψουμε αυτά»!
Ως προς την παραίτησή του είπε: «Δεν ακολουθώ τον δρόμο τής ανεξαρτησίας, ακολουθώ τον δρόμο τής παραίτησης …φεύγω με το κεφάλι πάνω …σας ευχαριστώ πολύ που με ανεχθήκατε, καλή επιτυχία στο έργο σας …αν με πικράνατε, αν σας πίκρανα, εγώ σας ζητώ συγγνώμη». Επίσης, αναφέρθηκε και σε συζητήσεις κάποιων για δικαστικές του περιπέτειες, από όπου όμως βγήκε αθώος.

Dsc 1940
Dsc 1949

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα