email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Πρωταθλητής ” Χειμώνα ” ο Αιγινιακός

διαφήμιση
Πρωταθλητής ” Χειμώνα ” ο Αιγινιακός

Του Γιώργου Καρανικόλα

” Φρένο ” στις εκτός έδρας νίκες ( είχε έως τώρα το απόλυτο ), έβαλε στον Αιγινιακό η Ακαδημία Πλαταμώνα ερχόμενη ισόπαλη 1-1, στην τελευταία αγωνιστική μέρα του Α’ γύρου, του πρωταθλήματος της Α’κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Πάντως το αποτέλεσμα αυτό δεν εμπόδισε τους Αιγινιώτες να στεφθούν Πρωταθλητές Χειμώνα, ύστερα από μια αξιόλογη συγκομιδή βαθμών ..

Το παιχνίδι, που έγινε σ’ ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να είναι ανταγωνιστικοί σ’ όλο το 90′ . Και να έχουν περισσότερες προϋποθέσεις για να πάρουν το τρίποντο . Ενώ η ομάδα του Αιγινίου παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου, όμως θα μπορούσε, όπως εξελίχθηκε το μάτς να φύγει με το διπλό, καθώς ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του παιχνιδιού . 

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη έχασε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκόρ στο 22′ όταν το σούτ του Ταντή έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ” έσκασε ” στο έδαφος, με τους παίκτες του Πλαταμώνα να ζητούν γκόλ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος, όμως ο Βοηθός Διαιτητή κ. Σταφίδας παρέμεινε στη θέση του  .

Στο 35′ ο Σαββίδης με ωραία προσπάθεια ” σέρβιρε ” στον  Καπετάνο,  που με δυνατό πλασσέ έκανε το 0-1 .

Στο 44′ η Ακαδημία έχασε πέναλτι, όταν το σούτ του Ταντή από την άσπρη βούλα βγήκε ψηλά άουτ και ταυτόχρονα χάθηκε η μεγαλύτερη στιγμή της για την ισοφάριση . Ίσως στο σημείο αυτο να άλλαζε η εικόνα του αγώνα .

Στην επανάληψη ο Αιγινιακός πίστεψε ότι του αρκεί το σκόρ παίζοντας πιό αμυντικά .  Και απείλησε μόνο μια φορά στο 85′ όταν ο νεαποκτηθείς Συράκος  σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, . Και τελικά το  πλήρωσε ακριβά στο 90′ ‘ όταν ο Χατζηλαδάς με εκπληκτικό μακρινό σούτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια .

Στο 90’+2′ ο Αρζάνας του Πλαταμώνα αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, για εκτός φάσης κτύπημα στον Καπετάνο .

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζηδίμπας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Διαιτητής κ. Τάσος  Ασλανίδης ” , που σημειωτέον σφύριξε το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του Αιγινιακού και το τέταρτο στα τελευταία πέντε . 

”  έκλεισε τα μάτια του ” , ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών στου φιλοξενούμενους .

Διαιτητής  ήταν ο κ. Τ. Αναστασιάδης και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Κουτσικανίδης και Σταφίδας .

Οι συνθέσεις 

Ακαδημία Πλαταμώνα ( Γιάννης Κωνσταντινίδης ) : Κουσιάς, Κατσαρός στο 5′ Κύριλλος, Αρζάνας, Μπατζέλας, 

Μήτρας, Παυλίδης, στο 78′ Σιώκας, Χατζηλαδάς, Θεοδοσιάδης, Ταντής, Κατέλας Δ, Κατέλας Ν.

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) : Κύρου, Ρίζος, Κακατάτσιος, Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης, στο 46′ Καταχιώτης , Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος, στο 70′ Μιχαηλίδης, Σαββίδης, Καπετάνος, Τουλκερίδης στο 54′ Συράκος .

Στη φωτό : Ο σκόρερ του Αιγινιακού Δημήτρης Καπετάνος , όμως το γκόλ που σημείωσε δεν στάθηκε αρκετό ώστε η ομάδα του να πάρει την νίκη .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ