email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Πιερικό

διαφήμιση

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Πιερικό

Να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και κάνει ένα άλμα παραμονής επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος κοντράρεται το μεσημέρι της Κυριακής  στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα μας προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο Κοζάνη η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση και γνωρίζει πως με νίκη στο αυριανό ντέρμπι «αγκαλιάζει» την υπόθεση παραμονή με πέντε αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Η αυτοπεποίθηση στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και άπαντες φιλοδοξούν να πετύχει ο ΓΑΣ μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής αλλά και από άποψη γοήτρου σημασίας. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης βλέπει τον Ραφάηλ Μυστρίδη να επιστρέφει μετά από την τιμωρία του, αλλά καλείται να αντιμετωπίσει την απουσία του αρχηγού μας, Δημήτρη Κυρτέγου ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι και δεν είναι σε θέση να προσφέρει. Επιπλέον παραμένουν εκτός μάχης οι τραυματίες Σωτήρης Καραγκούνης και Βασίλης Λαγδάρης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαίδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ