email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σπουδαίο Deal του Αιγινιακού πήρε τον Τάσο Μπουράνη !

διαφήμιση

Σπουδαίο Deal του Αιγινιακού πήρε τον Τάσο Μπουράνη !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Αιγινιακό,  που απέκτησε τον ικανότατο μέσο Τάσο Μπουρανή, ο οποίος για πολλά χρόνια, φόρεσε τη φανέλα της γειτονικής Αναγέννησης Κολινδρού, αποτελωντας μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχει προκαλέσει … “μεταγραφικό τσουνάμι” με τις εντυπωσιακές κινήσεις της στην τρέχουσα περίοδο των μεταγραφών και αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καινούργιο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Ο 29χρόνος έμπειρος ποδοφαιριστής, έχει διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα στα … Πιερικά γήπεδα με ανεκτίμητη αγωνιστική προσφορά στον Κολινδρό, όπου είναι “γέννημα θρέμμα” της ομάδας και εκτός της διετίας 2012-14, που ήταν στον Πιερικό, από το ξεκίνημα του σε ηλικία  8 ετών, του έως την λήξη της περασμένης σεζόν δεν άλλαξε “στρατόπεδο”, με συνέπεια να συγκατάλεγεται μεταξύ των πιο “αρχιπιστών” ποδοσφαιριστών των “πορτοκαλί”, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο αρχηγός τους .

Ο Μπουρανής ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία του Αιγινιακού και θεωρείται βέβαιο ότι θα τον βοηθήσει   αποφασιστικά στην προσπάθεια, για την άνοδο του στη Γ’ εθνική κατηγορία  .

Ο νεαποκτηθείς δυναμικός άσσος, μετά και την τυπική ένταξη του στον Αιγινιακό δήλωσε ” Αρχικά θέλω να θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  στην Αναγέννηση Κολινδρου, για όλα τα ωραία που ζήσαμε σ’ αυτά τα χρόνια,  δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ .

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Διοικούντες και ιδιάτερα τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Γλυκό ,τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου, τους Προπονητές, που συνεργάστηκα και τον κόσμο του Κολινδρου και εύχομαι καλή συνέχεια. 

Γνωρίζω, που ήρθα … και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αιγινιακού και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, που έδειξαν στο πρόσωπο μου . 

Στο τέλος της περιόδου θα κάνουμε “ταμείο” και είμαι πεπεισμένος,  ότι το πρόσημο θα είναι θετικό ” .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας του με τον ποδοσφαιριστη Τάσο Μπουρανή . 

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .

Στις φωτό  :

1) και 2 ) : Ο Κώστας Φρινίδης (αριστερά), εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακου καλοσωριζει στο Αιγίνιο τον Τάσο Μπουρανή .

3 ): Ο αρχηγός Τάσος Μπουρανής, με τον έτερο του Αιγινιακού Νίκο Παππά και το διαιτητικό τρίο στον αγώνα του Β’ γύρου της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Πιερίας  ( 2022-23 ), Αιγινιακός- Αναγέννηση Κολινδρού  ( 1-1 ) .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ