email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αθανάσιος Κρομμύδας. Η κριτική μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Πύδνας
διαφήμιση

Υπάρχουν <<κάποιοι>> που εκμεταλλευόμενοι πολιτικά; αναμοχλεύουν αναρτήσεις μου και προσπαθούν μοιράζοντας στους υπαλλήλους του Δήμου την ανάρτηση μου στο messenger, να διαστρεβλώσουν την ουσία και να τους φέρουν απέναντι μου!
Είχα γράψει 10/4/23 για συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό!
Σήμερα μετά από καιρό είχα μια συζήτηση με μια υπάλληλο που δουλεύει μέσα στο Δημαρχείο και μου παραπονέθηκε οτι η ανάρτηση μου τους τσουβαλιάζει όλους. Εξήγησα ότι αυτα που έγραψα ήταν με αφορμή παράπονα δημοτών που βλέπουν τους υπαλλήλους του δήμου στα καφέ της περιοχής εν ώρα εργασίας και ότι δεν τους τσουβαλιάζει όλους, συγκεκριμένα μέσα γράφω, ( έχω μια άποψη για μερίδα δημοτικών υπαλλήλων λέω μερίδα γιατί η ανάρτηση μου δεν είναι σκούπα, εκτιμώ ανθρώπους του Δήμου που παράγουν και προσπαθούν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του και εργάζονται με αφοσίωση και πράγματι ο καθένας από αυτούς με τη συμπεριφορά τους είναι υπεύθυνος για τον τρόπο με τον οποίο οι Δημότες αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, βλέπουν και αντιλαμβάνονται την
σύγχρονη δημόσια διοίκηση στον Δήμο και στην Ελλάδα!!!)
Σας παραθέτω και παρακάτω την αρχική ανάρτηση μου.
Γιαυτό όταν ασκείται από έναν τοξικό άνθρωπο η κριτική ποτέ δεν είναι καλοπροαίρετη και έχει ως στόχο να μειώσει τους άλλους και την προσπάθεια τους, προβάλλοντας παράλληλα την δική τους τελειότητα.
Ένας τοξικός άνθρωπος θα κάνει κριτική, ακόμη και αν δεν του ζητηθεί ποτέ και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες και την αξιοπρέπεια σου.
Σας προκαλώ λοιπόν κύριοι υποψήφιοι αφού σας το ζητάνε οι υπάλληλοι να πάρετε δημόσια θέση επί του θέματος, κάντε το να έχουμε και εμείς την άποψη σάς, όχι μόνο να με κατηγορείται σε προσωπικά πηγαδάκια.
Αρχική ανάρτηση: www.odigos-pierias.gr
Αθανάσιος Κρομμύδας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας