email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Γιώργος Ντάμτσιος: Θετικό το πρώτο δείγμα του Αιγινιακού !

διαφήμιση

Γιώργος Ντάμτσιος: Θετικό το πρώτο δείγμα του Αιγινιακού !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Μπορεί ο Αιγινιακός να ηττήθηκε με 3-1 στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, από τον δυνατό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο “Γιάννης Παραλυκιδης”, εν τούτοις, άφησε καλές εντυπώσεις, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 

Το συγκρότημα του Αιγινίου στην παρθενική φετινή εμφάνιση, έδειξε τις μεγάλες του δυνατότητες και σκόρπισε ενθαρρυντικά μηνύματα στον φιλάθλους του, για την καινούργια σεζόν 2023-24, όπου οι βλέψεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές .

Σχετικά μας μίλησε ο Προπονητής των κυανολεύκων Γιώργος Ντάμτσιος : ”  Για αρχή έμεινα ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μου .

Απέναντι σ’ ένα άξιόλογο αντίπαλο 

προβάλλαμε σθεναρή αντίσταση, κοντράροντας στα ίσια τον Εθνικό και σύμφωνα με την αγωνιστική μας εικόνα το τελικό σκόρ μας αδικεί, φυσικά αυτό δεν έχει καμμία απολύτως σημασία για μενα . Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για βγάλουμε αξιόπιστα συμπεράσματα σίγουρα  υπάρχει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του Αιγινιακού για να πρωταγωνιστήσει .

Είμαι πεπεισμένος ότι η σκληρή δουλειά,  που γίνεται σε συνδυασμό με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας θα αποδώσουν  καρπούς .

Το Σάββατο μας περιμένει μια ακόμα σημαντική φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας με την ΑΕ Περίστασης, ικανή για να δούμε ίσως κάποια περισσότερα πράγματα  .

Χρειάζεται χρόνος για να γίνει το κατάλληλο  μοντάρισμα και να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας ” .

Στις φωτο : 

1) : Οι δύο ομάδες και το Διαιτητικό τρίο εισέρχονται στο  Γήπεδο .

2 ) : Ο Προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος  .

20230731 182457
Γιώργος Ντάμτσιος: Θετικό Το Πρώτο Δείγμα Του Αιγινιακού ! 2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ