email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στη Super League 2 ο Γιώργος Καρανικόλας

διαφήμιση

Στη Super League 2 ο Γιώργος Καρανικόλας

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ με την Ντυναμό Ζάγκρεμπ, ο πρώην Πρόεδρος της “ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ” και νύν Γενικός γραμματέας του συλλόγου  Γιώργος Καρανικόλας, βρέθηκε σήμερα πρωί  Δευτέρας στα γραφεία της Super league 2 και συναντήθηκε τόσο με το προεδρείο της λίγκας, όσο και με παλιούς γνώριμους του .

Ο Καρανικόλας από την πενταετή θητεία του στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχικά το 2012 – 13 εκλεγμένος ως εκπρόσωπος του Βορείου ομίλου της επαγγελματικής Γ’ εθνικής κατηγορίας και στη συνέχεια αυτοδίκαια, ως Πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει μόνο φίλους στην Θεμιστοκλέους 42 .

Μάλιστα διατηρεί ακόμα την δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους, που συνδέεται από παλιά και ενδιαφέρεται αληθινά ανάλογα .

Αφού αρχικά γνωρίστηκε με τον Πρόεδρο της Super league 2 κ. Πέτρο Μαρτσούκο, ο οποίος ήταν πολύ φιλικός μαζί μας, όταν τον είπαμε ότι ήμασταν στον χώρο νωρίτερα και μίλησαν για θέματα του Επαγγελματικού, αλλά και Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, τον Αιγινιακό, μ’ επίκεντρο φυσικά την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας για την οποία ο Λάκωνας επικεφαλής της, διακατέχονταν από αισιοδοξία ότι θα ξεκινήσει φέτος κανονικά το πρωτάθλημα στις 24 Σεπτεμβρίου . 

Με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ.Μπάμπη Σταμούλη, δεν χρειάστηκε πρωτόκολλο … γνωριμίας, καθώς η φιλική τους σχέση κρατάει από παλιά, όταν ήταν Πρόεδρος στον Αχαρναικό το 2013-15, ενώ τώρα είναι Αντιπρόεδρος στον Απόλλωνα Πόντου .

Ο κ. Σταμούλης μας έδωσε το “στίγμα” της κατηγορίας και ρώτησε για τον Αιγινιακό,  ευχόμενος, αφού τα ήξερε για την περυσινή περίοδο να πάρει φέτος το πρωτάθλημα .

 Ακολούθησε εγκάρδια συνομιλία, αρκετής ώρας με τον παλαιότερο υπάλληλο των γραφείων της Α2 εθνικής κατηγορίας του επαγγελματικού Ποδοσφαίρου μας από το μακρινό 1990 ( ξεκίνησε στην πρώην  ΕΠΑΕ ) κ. Σπύρο Δριβάκη, με τον οποίο είχαν αμφότεροι άριστη συνεργασία και άρρηκτη φιλία . Θυμήθηκαν πολλά σοβαρά και ευτράπελα και σίγουρα τ’ αισθήματα και η εκτίμηση είναι αμοιβαίες .

Ο εξ Αιγινίω παράγοντας τα … είπε ακόμα με τον Νομικό σύμβουλο της Ένωσης Β’ εθνικής κατηγορίας ( παλιά ονομασία ) κ. Αντώνη Βουγίδη, τον κ.Νίκο Αλκαλάη, την κ.Πόπη Καραπάνου την κ. Διδώ Στεργιοπούλου, όλοι τους στα γραφεία της αθλητικής αρχής της κατηγορίας .

Ενώ αν και δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, πολύ εξυπηρετική ήταν η γραμματέας του Προέδρου κ. Μάνια Γκλεζάκου, που μας φιλοξένησε άψογα .

Απών ήταν ο κ. Λεωνίδας Φίλιας  λόγω άδειας επίσης πολύ φίλος του υπογράφοντα .

Μπορεί ο Αιγινιακός να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, όμως έχει εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις στην Αθήνα Super league 2 και ΕΠΟ, λόγω της πολυετούς ενασχόλησης του Γιώργου Καρανικόλα, που ίδιος αποκαλεί χαρακτηριστικά την ( Football league παλαιότερη επωνυμία της) “μεγάλο ποδοσφαιρικό σχολείο” .

Στις φωτό :

1 ) : Ο Αντιπρόεδρος της Super league 2 κ.

Πέτρος Μαρτσούκος ( δεξιά ), με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα   στο γραφείο του Προέδρου της λίγκας .

2 ) : Ο μακροβιότερος υπάλληλος των γραφείων της Β’ εθνικής κατηγορίας

 ( όπως την ξέρουμε καλύτερα) ο κ. Σπύρος Δριβάκης ( Το έτος 1990 πήγε στην υπηρεσία και συνεχίζει δυναμικά αδειάληπτως), έξω απο την είσοδο της διοργανώτριας .

3 ) : Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Super league 2

κ. Μπάμπης Σταμούλης ( αριστερά )  με τον Γιώργο Καρανικόλα, η “φιλική διαδρομή” των οποίων αρχίζειτο 2013 .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ