email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Νέο Μπαμ Του Αιγινιακού Πήρε Τον Λάντι Κόλα !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρίν λίγες μέρες ότι οι μεταγραφές, για τον Αιγινιακό δεν τελείωσαν δικαιωθήκαμε, αφού χθες υπέγραψε ο πολύπειρος αμυντικός – μέσος Λάντι Κόλα, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Σβορώνου ( είχε γεμάτη χρονιά, με πολύ καλή καλή αγωνιστική παρουσία ) .

Ο Κόλα είναι γεννημένος το 1990 και διαθέτει ένα άξιόλογο “παλμαρέ” διακρίσεων, αφού έχει “φάει με το … κουτάλι” τον πρωταθλητισμο, όπου και αν έπαιξε .

Στον Αιγινιακό είχε και μια πρώτη  πετυχημένη θητεία την περίοδο 2012-13,  όταν οι “κυανολεύκοι”, ανέβηκαν στη Β’ εθνική κατηγορία .

Κατά σειρά πέρασε από τα παρακάτω σωματεία, μεταξύ και κάποιων άλλων, που δεν αναφέρουμε :

Κεραυνός Μακρυγιάλου 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 

Βατανιακός 

Αιγινιακός

Λευυκάδια, 

Θύελλα  Φιλώτα

Πύδνα Κίτρους

Αλεξάνδρεια

Ιαλυσός Ρόδου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Αστέρας Τριποτάμου

ΓΑΣ Σβορώνου .

Ήδη το νέο απόκτημα της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, που σημειωτέον διαμένει στον Μακρύγιαλο, μετέχει κανονικά στην προετοιμασία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της για άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία .

Αμέσως μετά και την τυπική ένταξη του Λάντι Κόλα στο συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου μας δήλωσε : “Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, που έχει υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Aiginiakos 2 1

Γνωρίζω από την προγενέστερη παρουσία μου ότι Αιγινιακός είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί, γιαυτό επέστρεψα στο Αιγίνιο. 

Πιστεύω με την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου μας να υλοποιήσουμε τους στόχους, που έχει θέσει η Διοίκηση και το προπονητικό τίμ και να βρεθεί ο Αιγινιακός, όπου του αρμόζει .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάντι Κόλα .

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Αρχείο Γιώργου Καρανικόλα :

1 ) : Το δελτίο ατομικών στοιχείων Ποδοσφαιριστή της ΕΠΟ, του Λάντι Κόλα στον Αιγινιακό την χρονιά 2012-13 .

Ση φώτο : 

Ο Γενικός αρχηγός του συλλόγου Κώστας Φιρινίδης εκ μέρους τη Διοίκησης του συλλόγου καλοσωρίζει τον Λάντι Κόλα στον Αιγινιακό .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ