email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα

διαφήμιση

Σε δημοσίευμά του το site Kapa-news αναφέρεται σε έντυπο που τυπώθηκε και (όπως γράφει) μοιράζεται από υποψηφίους του συνδυασμού του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα https://www.kapa-news.gr/2023/09/blog-post_364.html .

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο: Όλοι δουλεύουν για τον Κομπατσιάρη στη Β. Πιερία! Ακόμη και ο «Στρατηγός»…

Ο συντάκτης του κειμένου, αναφερόμενος στον κ. Μανώλα, γράφει (προφανώς ειρωνικά): «Πόσο έξυπνος είναι και πόσο μπροστά βλέπει αυτός ο άνθρωπος;»

Δεν ξέρουμε αν αυτός που έγραψε το κείμενο διάβασε το έντυπο. Εμείς το διαβάσαμε. Είδαμε λοιπόν ότι σ´αυτό με στοιχεία αποδεικνύεται ότι στον τότε υπάλληλο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κ. Κομπατσιάρη, με έγγραφο που φέρει την υπογραφή του τότε Δημάρχου κ. Λαγδάρη, ανατίθενται καθήκοντα που στην ουσία τον έβαζαν πάνω από τους Αντιδημάρχους.

Στο ίδιο έντυπο ο τωρινός Δήμαρχος κ. Μανώλας απευθύνει 6 πολύ ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα στον κ. Κομπατσιάρη. Όπως μάθαμε, τα αναγραφόμενα στο έντυπο είχε δημοσιεύσει ο κ. Μανώλας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Fb στις 14-8-2923.

Τα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ αυτά ερωτήματα αφορούν θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά του δήμου (καταναλώσεις καυσίμων και επισκευές οχημάτων-μηχανημάτων).

Απ´όσο ξέρουμε μέχρι τώρα αν και πέρασε σχεδόν ένας μήνας ο κ. Κομπατσιάρης δεν έδωσε καμμία απάντηση. Κατά την άποψη μας αυτή είναι η ουσία του θέματος και όχι το γιατί μοιράστηκε το έντυπο.

Προφανώς ο Δήμαρχος όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι ακολουθούν κάποια τακτική. Αν είναι σωστή ή όχι θα φανεί το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Εμείς πάντως δεν θα τον συμβουλεύαμε να ακολουθήσει τις απόψεις των διαφόρων δημοσιευμάτων και μάλιστα του συγκεκριμένου site.

Άλλωστε επειδή έχουμε αρκετά μεγάλο αρχείο είδαμε πόσο άδικο είχε ένα αντίστοιχο δημοσίευμά του πριν τις εκλογές του 2019 (Επισυνάπτεται το δημοσίευμα). Αφού πρώτα τον «στόλιζε», του συνιστούσε «να πάρει δίπλα του έναν άνθρωπο που να ξέρει από εκλογές και επικοινωνία για να σώσει ότι σώζεται ακόμη και να του δώσει μια πολύ καλή παρουσία στις εκλογές».

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι δεν τον χρειάζονταν. Γιατί όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.

ΥΓ 1: Δεν ξέρουμε ποιός είναι ο συντάκτης του τωρινού κειμένου του site αλλά το 2019 όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ήταν ο κ. Πέτρος Σταθακόπουλος.

Απ´ότι ξέρουμε την περίοδο εκείνη ο κ. Σταθακόπουλος είχε σχέση με το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού αφού εργάζονταν εκεί με Δήμαρχο Λαγδάρη και Πρόεδρο εργαζομένων Κουμπατσιαρης (ή μήπως όχι) ως 8μηνίτης στα πλαίσια της Κοινοφελούς εργασίας. Δεν γνωρίζουμε την όποια σχέση του συντάκτη του τωρινού κειμένου με τον κ. Κομπατσιάρη…

ΥΓ 2: Για πληρέστερη ενημέρωση δημοσιεύουμε το έντυπο με τα 6 ερωτήματα προς τον κ. Κομπατσιάρη.

Μέλος τοπικού συμβουλίου Κοινότητας Αιγινίου – Αθανάσιος Κρομμύδας

Unnamed 1
Unnamed

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας