email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης- Αιγινιακός 2-4 πρώτη νίκη το Αιγίνιο με σύμμαχο την παράδοση !

διαφήμιση

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης- Αιγινιακός 2-4 πρώτη νίκη το Αιγίνιο με σύμμαχο την παράδοση !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός παίζοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο αξιώσεων κέρδισε εκτός έδρας την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 4-2, με συνέπεια να φτάσει σε ρυθμό ρελαντί στο πρώτο του τρίποντο στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίαςτης ΕΠΣ Πιερίας ( 2η αγωνιστική μερα ) .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν αποτελεσματική και απέναντι στην νεανική ομάδα των Ποντίων έδειξε χαρακτήρα και ταυτόχρονα, ένα μέρος των μεγάλων φετινών δυνατοτήτων της .

Στο 2′ ο Χατζηδίμπας με κάθετη μπαλλιά βρήκε τον Ραφαήλ Παρδάλη, που με άψογο σούτ άνοιξε το  σκόρ και παράλληλα το δικό του … λογαριασμό στη χρονιά .

 Στο 5′ ο Σαββίδης ολομόναχος σούταρε από δύο μέτρα άουτ και χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να τελειώσουν τον αγώνα μολις στο πρώτο πεντάλεπτο .

Στο 28′ οι Πόντιοι κέρδισαν πεναλτυ, σε χέρι του Γιαζιτζόγλου, που υπέδειξε η Βοηθός Διαιτητής δίδα Κουρινιώτη στον Διαιτητή κ. Μέγα και ο Περικλής Γιώτσας έφερε το μάτς στα ίσια . 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ά μέρους ο προωθημένος Ιωακείμ Δαραής μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με κοντινό σούτ έγραψε το 1-2 . 

Στο 47′ ο Ραφαήλ Παρδάλης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, με πλασέ από πλάγια θέση κάνοντας το 1-3 .

Στο 49′ ο Δαραής πάλι βγήκε μπροστά,   σούταρε δυνατά ο γκολκίπερ Καρασσαβίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Χατζηδίμπας, που πήρε το ριμπάουντ εύκολα  ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4 και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη .

 Στο 74′ ο νεοεισελθών Κουρνούτης των Ποντίων διαμόρφωσε εξ επαφής το τελικό 2-4 .

Διαιτητής ο κ. Μέγας με βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Αδαμαντίδη και Κουρινιώτη .

Οι συνθέσεις:

ΠΑΕ Ποντίων  ( Στέργιος Γιώτσας ) : Καρασσαβίδης, Αδαμόπουλος Β., Παπαδημητρίου στο 63′ Κατσαμάγκας Π., Γιώτσας, Πορφυρίδης, Καραφουλίδης, Μανουσαρίδης στο 69′ Αετός,  Αδαμόπουλος Δ στο 57′ Κουρνούτης, Καζακλάρης στο 46′ Παμλίδης,  Μιχαλήτσος στο 63′ Λάμπρου, Κατσαμάγκας Ν .

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) : 

Μαλέσιος, Δαραής, Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας στο 84′ Ριζος , Κοσμίδης,  Σαββίδης στο 57′ Αβραάμ, Κόλα στο 57′ Τσολακίδης, Παρδάλης στο 84′ Τασιώνας, Καπετάνος στο 65′ Τοπαλίδης Μπουρανής .

 Φωτό από τον αγώνα:

1) : Ο Αιγινιακός 

2 ) :  Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 

3 ) :  Το Διαιτητικό τρίο και οι αρχηγοί των δύο ομάδων  .

4) : Ο παλιός άσσος του Αιγινιακού Αντώνης Αδαμόπουλος ( αριστερά ), με τον Γενικό γραμματέα του Αιγινιακού Γιώργο Καρανικόλα παρακολουθούν το παγνιδι “αντίπαλοι”, μια και ο γυιός του πρώτου  Βασίλης παίζει στην Κατερινιώτικη ομάδα .

5 ) : Ο  Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας με τον συνδυασμό  “Αλληλεγγύη”του κ. Τζιτζικώστα κ.  Θανάσης Λιακόπουλος (  δεξιά ), με τον Παλιό ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού Διονύση Τασιώνα στο γήπεδο “Θόδωρος Παπαδόπουλος” την Κατερίνης .

20230923 170316

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ