email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

” Η αποστολή του ΓΑΣ για τον αγώνα με τον θέσπρωτο ” 

διαφήμιση

” Η αποστολή του ΓΑΣ για τον αγώνα με τον θέσπρωτο ” 

Με στόχο να πανηγυρίσει την πέμπτη σερί του νίκη που θα τον διατηρήσει στο “ρετιρέ” της βαθμολογίας, ταξίδεψε ο ΓΑΣ Σβορώνου στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό (12/11 – 15:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας διανύει μια περίοδο εντυπωσιακής φόρμας καταφέρνοντας να συνδυάσει αποτελέσματα με όμορφο ποδοσφαίρο και η σπουδαία νίκη της περασμένης Κυριακής μέσα στη Λευκίμμη την έφερε στην κορυφή της Γ’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης επιχείρησε να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που ελλοχεύει κάθε αναμέτρηση, όπως φυσικά και η αυριανή.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους παίκτες του, με μοναδική απώλεια να αποτελεί ο Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Παραμένουν φυσικά εκτός μάχης οι μακροχρόνιοι τραυματίες, Βασίλης Λαγδάρης και Σπύρος Μακράκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Οικονομίκος, Παπαδόπουλος, Τζώτζος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ