email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΟΚ Αιγινιακός: Σύσσωμο το στο Εφηβικό !

διαφήμιση

ΑΟΚ Αιγινιακός: Σύσσωμο το στο Εφηβικό !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Μπορεί η κακοκαιρία, που έπληξε την περιοχή μας να ήταν μεγάλη, όμως το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε την Διοίκηση του Αιγινιακού να παρακολουθήσει τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής μέρας του στ’

ομίλου του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του “Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ” και του Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ, που έγινε το πρωί στο ΔΑΚ Αιγινίου .

Η ομάδα του Σίμου Ρόκα παρουσιάστηκε ιδαιτερα δυνατή και ικανόποιησε με την απόδοση της, κερδίζοντας με το ευρύ σκόρ 82 – 53 ( ημ. 35 – 21 ) .

Κατά συνέπεια οι παράγοντες του Αιγινιώτικου συλλόγου ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Λεωνίδη να ρίχνει

συνεχώς τα … “καρφιά” του,  πρός τον υπογράφοντα για την ποδοσφαιρική ομάδα, λέγοντας τον χαρακτηριστικά 

” Πόσες μεταγραφές …  θα κάνετε ακόμα”  

Δεν θα πάς σήμερα  στα Καταλώνια ; και άλλα πολλά .

Ενώ ο Γενικός αρχηγός Σάκης  Στυλιανίδης ήταν δίπλα περιχαρής,  αφενός μεν για την σπουδαία νίκη, της Ανδρικής ομάδας το Σαββάτου μέσα στην Αλεξάνδρεια, επί του τοπικού ΓΑΣ με σκόρ 63 – 52 ( ημ. 21 – 28 )  και αφετέρου για την εξαιρετική εμφάνιση του υιού του Θωμά, που σημείωσε 37 πόντους στον αγώνα με την Αριδαία .

Στη φωτό: Από αριστερά ο Καλαθοσφαιριστης του ΑΟΚ Αιγινιακού Κώστας Βουλτσίδης ( πέτυχε 16 πόντους στην Αλεξάνδρεια), ο Ταμίας Τρύφων Γιουμούκης, ο Γενικός αρχηγός Σάκης Στυλιανίδης, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Βουλτσίδης και ο Πρόεδρος Βασίλης Λεωνίδης .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ