email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

διαφήμιση

Έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων

Για την καταβολή του έκτακτου επιδόματος Χριστουγέννων ( ή αλλιώς της επιταγής ακρίβειας) στους δικαιούχους μίλησε στο Action 24 ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Η καταβολή του επιδόματος θα γίνει τις ημέρες των Χριστουγέννων, ωστόσο θα γίνει μια προσπάθεια να δοθεί πριν κατά το δυνατόν, σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες -οι πληρωμές αυτές- αναμένεται να γίνουν μεταξύ 18 Δεκεμβρίου και 21 του ίδιου μήνα.

«Αυτά είναι διαδικαστικά . . επειδή όλα αυτά αφορούν τον ΕΦΚΑ και το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ..και τώρα είμαστε ακόμη Οκτώβριο δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες που δεν τις γνωρίζουμε » τόνισε με έμφαση ο κ. Χατζηδάκης αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα για την καταβολή του επιδόματος.

Το επίδομα αυτό αφορά « πάνω από 1 εκατ. συμπολίτες μας. Έχουν ανακοινωθεί οι πρωτοβουλίες. Eίναι μέτρα για τους συμπολίτες μας που πιέζονται οικονομικά περισσότερο.

Είναι τα μέτρα για τους συνταξιούχους που έχουν προσωπική διαφορά. Είναι επιδόματα που θα δοθούν γονικά για να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες κάπως περισσότερο και ενόψει των εορτών τα προβλήματα τα οποία έχουν » συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα