Σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Πιερίας, σημείωσε εκτός έδρας νίκη γοήτρου επί της αντίστοιχης της ΕΠΣ Τρικάλων με 4 – 2 τέρματα, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον 4ο όμιλο .
Το μάτς έγινε σε λασπώδες γήπεδο από την προηγειθείσα βροχή, που συνεχισε να πέφτει ακατάπαυστα σ’ όλη την διάρκεια του .
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκόρ με τον Σωτηρόπουλο στο 10′, όμως στη συνέχεια οι Πιερείς κυριάρχησαν και πέτυχαν τέσσερα γκόλ με τους Κοντοκώστα στο 19′ Ζυγόπουλο στο 32′ , Μπουζάνι στο 37′ και Τσιμπραηλίδη στο 75′ και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση (2 – 4) .
Ενδιάμεσα στο 66′ η ΕΠΣ Τρικάλων με τον Σκρέκα έβαλε και δεύτερο γκόλ .
Διαιτητής ο κ. Πέτρος Κωτούλας και Βοηθοί Διαιτητές ο κ. Γιώργος Τριανταφύλλου και η δίδα Ευτυχία – Μαρία Τσιαμούρη από την ΕΠΣ Καρδίτσας
Οι συνθέσεις :
ΕΠΣ Τρικάλων (Βίκτωρας Ψύχος)
Καπέλας, Σκρέκας, Κατσιώπης, Ζιώγας,
Σωτηρόπουλος, Γιαννίκης, Στρωματιάς, Μπουτσιώλης, Τζέλλης, Τουρτούνης, Καπλάνης . Αγωνίστηκαν και οι : Γερακώστας, Λούτσα και Καππάς .
ΕΠΣ Πιερίας (Δημήτρης Μιχωλός)
Κακάνης, Μιχαλήτσιος, Μπόζογλου, Μηντζιαρίδης, Μυρωτής Μπουζάνι, Κοντοκώστας, Ναβροζίδης, Ζυγόπουλος Σαλδής, Πουτουρίδης . Έπαιξαν και οι :
Θεοδωρίδης, Σιαμπίρης, Χρηστίδης, Κουνατίδης, Ρίντο, Κίτσιος, Δασιόπουλος, Τσιπραηλίδης, Καρανικόλας .
Για την Επιτροπή Δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣ Πιερίας Γιώργος Καρανικόλας
Στίς φωτό:
1) Η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Πιερίας
2) Η Μικτή ομάδα Κ16 ΕΠΣ Τρικάλων
3) Το Διαιτητικό τρίο με τους αρχηγούς των δύο ομάδων .


